THE SKIN HOUSE | CACAO SUGAR BLACK HEAD OFF KUORINTANAAMIO

18,90 

Ihanan kaakaoinen kuorintanaamio poistaa kuolleen ihosolukon, kirkastaa ihoa sekä silottaa ja pehmittää puhdistaen ihohuokosia.

Varastossa

tuotetunnus (SKU) THESKINHOUSE-CACAOSUGAR-BLACKHEADOFF (Tuote)Osastot: , ,

Kuvaus

Kuorinta-aine

Sokeri ja kaakao kuuluvat yhteen! – Myös tässä The Skin Housen kuorintanaamiossa.

Cacao Sugar Black Head Off on mustapäitä poistava ja kuoriva kaakao-sokerinaamio.  Korkealaatuinen ruokosokeri scrub poistaa talia ja mustapäitä, Tumma sokeri puhdistaa kuollutta ihosolukkoa ärsyttämättä ihoa, hilliten ihohuokosissa muodostuvan talin ja kuona-aineen määrää. Samalla kaakao puhdistaa tehokkaasti leuan ja nenän alueen, ja hunaja kosteuttaa, ravitsee ja rauhoittaa ihoa, edistäen kosteutettua ja kirkasta hipiää.

Naamiota kannattaa käyttää pari-kolme kertaa viikossa parhaiden lopputulosten saavuttamiseen ja ylläpitoon. Koska kuorivana ainesosana on mikromuovirakeiden sijasta luonnollista ruokosokeria, myös ympäristö kiittää kun valitset The Skin Housen Cacao Sugar Black Head Off -kuorintanaamion!

  • The Skin House
  • Kuorinta-aine mustapäille
  • Sebum control
  • 50ml

 

Käyttö: 

Kasvojen puhdistuksen jälkeen, huuhtele kasvosi kädenlämpöisellä vedellä, ja kuivaa liika kosteus. Ota nokare naamiota, ja hiero pyörivin liikkein nenän ja leuan aluelle (toimii myös muille ongelma-alueillesi, mutta välttele suun ja silmien ympäristöä) sormienpäilläsi pyörivin liikkein noin minuutin-parin ajan. Huuhdo naamio pois haalealla vedellä.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.