THE SKIN HOUSE | CACAO SUGAR BLACK HEAD OFF KUORINTANAAMIO

18,90 

Ihanan kaakaoinen kuorintanaamio poistaa kuolleen ihosolukon, kirkastaa ihoa sekä silottaa ja pehmittää puhdistaen ihohuokosia.


Varasto loppu.
Haluatko automaattisen ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on jälleen saatavilla? Ilmoituksen pyytäminen ei ole varaus eikä se edellytä sitoutumista tuotteen ostamiseen.

Please enter a valid email!

tuotetunnus (SKU) THESKINHOUSE-CACAOSUGAR-BLACKHEADOFF (Tuote)Osastot: , ,

Kuvaus

Kuorinta-aine

Sokeri ja kaakao kuuluvat yhteen! – Myös tässä The Skin Housen kuorintanaamiossa.

Cacao Sugar Black Head Off on mustapäitä poistava ja kuoriva kaakao-sokerinaamio.  Korkealaatuinen ruokosokeri scrub poistaa talia ja mustapäitä, Tumma sokeri puhdistaa kuollutta ihosolukkoa ärsyttämättä ihoa, hilliten ihohuokosissa muodostuvan talin ja kuona-aineen määrää. Samalla kaakao puhdistaa tehokkaasti leuan ja nenän alueen, ja hunaja kosteuttaa, ravitsee ja rauhoittaa ihoa, edistäen kosteutettua ja kirkasta hipiää.

Naamiota kannattaa käyttää pari-kolme kertaa viikossa parhaiden lopputulosten saavuttamiseen ja ylläpitoon. Koska kuorivana ainesosana on mikromuovirakeiden sijasta luonnollista ruokosokeria, myös ympäristö kiittää kun valitset The Skin Housen Cacao Sugar Black Head Off -kuorintanaamion!

  • The Skin House
  • Kuorinta-aine mustapäille
  • Sebum control
  • 50ml

 

Käyttö: 

Kasvojen puhdistuksen jälkeen, huuhtele kasvosi kädenlämpöisellä vedellä, ja kuivaa liika kosteus. Ota nokare naamiota, ja hiero pyörivin liikkein nenän ja leuan aluelle (toimii myös muille ongelma-alueillesi, mutta välttele suun ja silmien ympäristöä) sormienpäilläsi pyörivin liikkein noin minuutin-parin ajan. Huuhdo naamio pois haalealla vedellä.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.