THE SKIN HOUSE | BLACK SNAIL BUBBLE MASK – POREILEVA NAAMIO

23,90 

Black Snail Bubble Mask on hiiltä ja etanaseerumia hyödyntävä kupliva kasvonaamio, joka puhdistaa ja tiukentaa ihohuokosia jättäen kasvojen ihon puhtaaksi, kirkkaaksi ja pehmeäksi.


Varasto loppu.
Haluatko automaattisen ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on jälleen saatavilla? Ilmoituksen pyytäminen ei ole varaus eikä se edellytä sitoutumista tuotteen ostamiseen.

Please enter a valid email!

tuotetunnus (SKU) THESKINHOUSE-BLACKSNAIL-BUBBLEMASK (Tuote)Osastot: , ,

Kuvaus

Black Snail Bubble Mask

Kupliva kasvonaamio

Kasvoille poreilevan vaahdon muodostava Black Snail Bubble Mask puhdistaa ihohuokosia, kirkastaa ja tasapainottaa ihon rasvoittuvuutta.

Black Snail Bubble Mask -naamio on iholle lisättäessä geelimäistä ja mustaa. Se alkaa hetken kuluttua muodostamaan pienen pieniä kuplia muuttuen harmaaksi ja pehmeäksi vaahdoksi.

  • The Skin House
  • Yhden minuutin puhdistusnaamio
  • Kupliva kasvonaamio
  • 100 ml

Black Snail Bubble Mask puhdistaa iholta epäpuhtauksia ja auttaa kontrolloimaan talintuotantoa. Naamio sisältää mm. ihonhoidon tähtiainetta, etanaseerumia, joka edistää solukiertoa, korjaa ihovaurioita ja jättää ihon kosteutetuksi.

Hiili poistaa ihohuokosista epäpuhtauksia. Soijapavun ja riisiuutteen on tutkittu tasoittavat ympäristötekijöistä johtuvia näkyviä ikääntymisen merkkejä (ihojuonteet, epätasainen ihon sävy).

Kasvojen iho jää naamion jälkeen puhtaaksi, pehmeäksi ja kirkkaaksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.