TAITO Prize | Hatsune Miku Birthday 2019 Ver. figure

35,00 

Hatsune Mikun 12-vuotista taivalta juhlistava, synttärikakun kanssa poseeraava Miku-figuuri sopii koristamaan jokaisen Vocaloid-fanin hyllynreunaa!


Varasto loppu.
Haluatko automaattisen ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on jälleen saatavilla? Ilmoituksen pyytäminen ei ole varaus eikä se edellytä sitoutumista tuotteen ostamiseen.

Please enter a valid email!

tuotetunnus (SKU) hatsunemiku-2019bday Osasto:

Kuvaus

Kaikkien rakastama Vocaloid -laulusyntetisaattorisarjan suosikkihahmo Hatsune Miku on nyt saatavilla TAITO:n laadukkaana PVC-figuurina hänen 12-vuotis juhlaversiona, japanilaisen Mogelatte -kuvittajan 10-v. luonnosten pohjalta toteutettuna. Synttärikakkunsa kanssa poseeraava Miku on pukeutunut supersöpöön seilorityyliseen röyhelöiseen asuun, ja myös hänen ikonisia turkooseja ponnareitaan koristavat hauskat tyyliin sopivat rusetit. Elokuussa 2019 julkaistu figuuri tuotiin markkinoille TAITO:n kourakonepalkintona, mutta saimme Kilalaan myyntiin muutaman yksittäiskappaleen! Superyksityiskohtainen figuuri on laadukkaasti maalattu, ja sopii täydellisesti jokaisen Miku -fanin ja keräilijän kokoelmiin.

koko :

kork. n. 18cm

Huom! Näiden figuurien suositusikä on 15-vuotta ja ne eivät ole leluja.

Virallinen, TAITO:n lisensoitu figuuri

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.