Shonbori Azarashi Pyyhekumi Matomaru-kun

3,20 

Suloisilla koulutarvikkeilla teet arjesta kertaheitolla mielekkäämpää, ja suloinen pyyhekumi piristää takuuvarmasti harmaintakin koulupäivää!


Varasto loppu.
Haluatko automaattisen ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on jälleen saatavilla? Ilmoituksen pyytäminen ei ole varaus eikä se edellytä sitoutumista tuotteen ostamiseen.

Please enter a valid email!

tuotetunnus (SKU) 55829 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Tee tavanomaisen tylsiä pyyhekumeja omistavat koulukaverisi kertaheitolla kateellisiksi ja tuo sisäinen arktinen olentosi tai merenneitosi esiin tämän suloisen pyyhekumin avulla.

Japani on kirjoitusvälinefriikin taivas, ja Matomaru-kun on heidän suosituimpia pyyhekumejaan. Eikä suotta; Matomaru-pyyhekumi on ihanan pehmeä, ja kumitus sujuu mukavan kevyellä paineella, kumitusjäljen ollessa kuitenkin siisti ja laadukas. Ja mikä parasta, kumipurut kerääntyvät siisteihin “möykkyihin” jotka on superhelppo napata roskikseen, joten pulpettisi ei ole ämpärikaupalla täynnä inhottavaa kumijauhetta. Niin kumitus, kuin jälkisiivouskin sujuvat vaivatta, joten pääset nopeammin takaisin ratkomaan matikanongelmia tai jatkamaan piirustustasi puhtaan pulpetin äärelle.

 

 

koko :

2.5 × 4.8 × 1.3cm

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.