SECRET KEY | BLACK OUT PORE 3-STEP NOSE PACK

3,95 

Kolmen vaiheen nenän puhdistussetti, joka poistaa mustapäitä ja auttaa pienentämään ihohuokosia.


Varasto loppu.
Haluatko automaattisen ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on jälleen saatavilla? Ilmoituksen pyytäminen ei ole varaus eikä se edellytä sitoutumista tuotteen ostamiseen.

Please enter a valid email!

tuotetunnus (SKU) SECRETKEY-BLACKOUT-3STEP-NOSEPACK (Tuote)Osastot: , ,

Kuvaus

Black Out Pore 3-Step Nose Pack

Mustapäänaamio

Voisiko nenän puhdistaminen olla enää houkuttelevampaa? Kolmen vaiheen mustapääsetit ovat suursuosiossa Aasiassa – eikä syyttä. Tavanomaiset mustapäälaastarit voivat olla haitallisia ja ärsyttäviä iholle, ja venyttää entisestään laajentuneita ihohuokosia, mutta kolmivaiheinen naamiosetti pitää huolen kunnolisesta esi- ja jälkihoidosta, jolloin nenä puhdistuu helpommin ja hellävaraisemmin. Setti sisältää kolme erityyppistä naamiota, jotka lisätään vaihe vaiheelta toistensa jälkeen.

Setin ensimmäinen nenälaastari pehementää ihohuokosia ja valmistelee ne puhdistusta varten. Toisen vaiheen mustapäälaastari poistaa nenästä epäpuhtaudet, mustapäät ja kuolleen ihosolukon ilman liikaa ärsytystä. Kolmannen vaiheen naamio viimeistelee nenähoidon rauhoittamalla ihoasi, ja supistamalla ihohuokoset pienemmiksi. Tervetuloa puhdas nenä!

 

Käyttö:

1. Pese kasvosi (etenkin nenä!) ennen hoidon aloittamista.

2. Aseta step-1 -naamio nenälle avaamaan ihohuokosiasi mustapäälaastaria varten. Poista naamio n. 10 min kuluttua.

3. Kostuta seuraavaksi nenän ja sen ympärystän iho vedellä ja aseta step-2 nenälle. Koko nenän alueen ihon on oltava kostea, jotta mustapäälaastari kiinnittyy siihen kunnolla. 10-15 min vaikutusajan jälkeen naamio on kovettunut paperimassan tavoin. Poista kuivanut naamio hitaasti vetämällä edeten reunoilta kohti keskustaa.

4. Aseta step-3 nenällesi. Voit vielä taputella kevyesti laastarin päältä tehostaaksesi laastarissa olevien hoitavien ainesosien imeytymistä. Poista nenälaastari noin 10~15 minuutin vaikutusajan kuluttua.

Huom! Pakkaus sisältää kolmivaiheisen naamion yhden käyttökerran

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.