SCAT -kaulakoru Tähti iso #KAWAII

19,80 

Talking to Myself -merkin ihanan siro ja glitterinen sirpin mallinen tähtikaulakoru täydentämään lolita, fairykei tai taikatytön asukokonaisuutta!


Varasto loppu.
Haluatko automaattisen ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on jälleen saatavilla? Ilmoituksen pyytäminen ei ole varaus eikä se edellytä sitoutumista tuotteen ostamiseen.

Please enter a valid email!

tuotetunnus (SKU) 7382783477-kawaii (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Siron pastellinen Scat -merkin tähtikaulakoru täydentää ihanasti monentyylistä asukokonaisuutta! Takuuvarmaa suloisuutta!

Scat

Käsityöfirma Scat on japanilaisen, kolmen tyttären äidin omistama liike. Hän on innostunut tekemään “kawaii” ja “Yumekawaii” -tyylisiä tuotteita.
Yume-kawaii -pukeutumistyyli on lähtöisin alunperin Japanista. Sana “yume” tarkoittaa suomeksi unta ja “kawaii” tarkoittaa söpöä. Yume-kawaii tyylissä pyritään luomaan satumaisen pehmeää ja hentoa ulkoasua yhdistäen pastellinsävyisiä söpöjä vaatteita sekä asusteita.

Tähtikaulakorun koko:

Sirpin korkeus 7cm, ketjun pituus n. 80cm

Materiaali:

Resiini

Huom! Kestäviksi ja laadukkaiksi valmistetut korut eivät kuitenkaan ole leluja, joten suosittelemme vanhempien käyttämään omaa harkintakykyään siinä, minkä ikäisen lapsen käyttöön korun antaa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.