Pullip x TRAVAS TOKYO – Pullip Noan P-244

239,00 

Huom! : Tämä tuotteen arvioitu toimitusaika on noin 14-30 päivää tilauksesta. 

Trendikäs, Harajukun tyyliaallonharjalla surffaava Pullip Noan on suunniteltu yhteistyössä huippusuosiota nauttivan TRAVAS TOKYO-vaatemerkin kanssa!

Varastossa

tuotetunnus (SKU) P-244 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Helmikuussa 2020 ilmestyvä Pullip Noan on Grooven ja japanilaisen vaatemerkki TRAVAS TOKYOn yhteistyössä suunniteltu nukke, joka huokuu modernia Harajukun henkeä!

Sweet Strawberry is not only cute….Only KUMA-SAN can speak the truth… Find Someone real me….Feel Like So.

Vuosikausia Japanilaisen katumuodin mekkana tunnettu Harajuku on synnyttänyt lukuisia erilaisia tyylisuuntauksia ja trendejä. Japanilainen vaatebrändi TRAVAS TOKYO pyrkii kiteyttämään itseensä Harajukulähtöistä uniikkia nuorisovastarintaa. Lanseeraamisensa jälkeen, brändi näkyi yhä useammin ja useammin paikallisten somevaikuttajien yllä, ja koki  valtavan suosiopiikin saamansa näkyvyyden ansiosta. TRAVAS TOKYO palvelee sukupuoleen katsomatta kaikkia heitä, jotka haluavat ilmaista itseään brändin trendien kautta.

TRAVAS TOKYOn brändikonsepti on suloiset designit häivähdyksellä melankolisuutta, ja Pullip Noan on tämä agenda nukkemuotoon taiottuna. Pinkit, pörheän KUMA-nallet yhdistettynä niitteihin ja mustaan nahkaan luo tuoreen tulkinnan Harajukussa vallitsevista nykytrendeistä ja TRAVAS TOKYOn uniikista brändistä. Pullip Noan on sonnustautunut trendikkääseen mustaan polkkatukkaan, joka tyylikkäästi tasapainottaa hänen ajan hengen mukaisia pinkkejä meikkejään. Monipuolinen asukokonaisuus on kuorrutettu lukuisin pikku asustein, joiden avulla Noanin monikäyttöistä, huipputrendikästä asua on helppo stailata mieluisakseen.

 

Pullip on keräily- sekä muotinukke jolla on ollut paljon faneja Japanissa vuodesta 2003 lähtien. Kullakin Pullipilla on yllään omantyylisensä asu, ja suuresta valikoimasta jokainen voi löytää oman suosikki nukkensa.

Ilmestymisvuosi:

Helmikuu 2020

Koko :

310mm

Materiaali :

ABS・HIPS・POM・TPR

Pullip Noan Lisävarusteet :

Nukke, Vaatteet, Kengät, KUMA-pehmonalle, silmälappu, hengitysmaski, Nukketeline

 

Huom. Pullip ei ole lelu!

Kyseessä on herkkä keräilynukke, jota ei ole suunniteltu tai valmisteltu leikkimiseen, vaan keräiltäväksi ja vitriinikäyttöön. Valmistaja Grooven Pullip-nukelle asettama suositusikäraja on yli 15-vuotiaille, ja kehotammekin vanhempia käyttämään omaa harkintakykyään, minkä ikäiselle harrastajalle nuken antaa. Arvokkaimmillaan nukke on täysin koskemattomassa stock-kunnossaan laatikossa, mutta mikäli päätätte vaihtaa nukelle vaatteita, tai kuljettamaan sitä, niin suosittelemme olemaan varovasia. Nukeilla on herkät nivelet, jotka eivät kestä liikaa voimaa, kasvoihin voi jäädä sormenjälkiä tai naarmuja, ja Pullipin keinokuituinen peruukki ei pidä harjaamisesta kuin ihmisten hiukset. Ennen nuken hankintaa olisikin hyvä tutustua etukäteen nukkeihin ja niiden hoitoon, esim. Pullip Suomi –sivuston “UKK”-osion kautta.

Mikäli poistatte nuken pakkauksestaan tarkastakaa se mahdollisen vian varalta. Pyrimme korjaamaan meiltä ostettujen nukkejen ongelmat aina parhaamme mukaan, sillä koska kyseessä on tietyn suuruisen erän verran valmistettu keräilytuote, emme voi taata täysin samaa nukkea löytyvän enää valmistajalta korvaavaksi tuotteeksi.   Huomaattehan, että käyttöönoton jälkeen vioittunut tuote ei mene valmistajan takuun korvattavaksi.

 

Olemme Pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.