PULLIP Vocaloid Miku LOL P-043 ENNAKKOTILAUS

185,00 

Huom! Tuotetta ei ole varastossa. Nukke julkaistaan tammikuussa 2020.Arvioitu toimitusaika on helmikuussa.
Pullip Hatsune Miku on suositusta japanilaisesta Vocaloid -ääni/musiikkiohjelmasta. Jokaisen Vocaloid-fanin unelma, kerää koko Vocaloid Pullip sarja!

 


Varasto loppu.
Haluatko automaattisen ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on jälleen saatavilla? Ilmoituksen pyytäminen ei ole varaus eikä se edellytä sitoutumista tuotteen ostamiseen.

Please enter a valid email!

tuotetunnus (SKU) P-043 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

“Have been brought to the pink rabbit, Lost Monogram crowded world feel like so ..”

Groove on päättänyt tuoda takaisin tämän ihanan hellyttävän mallin, Pullip Hatsune Miku LOL:in! Nukke on tehty yhteistyössä Vocaloid laulusyntetisaattorin kanssa ja esittää kuuluisaa Hatsune Mikua tässä syötävän suloisessa asussa! Miku LOL on jokaiselle Hatsune Miku -fanaatikolle ehdoton lisäys Vocaloid -nukke kokoelmaan!

Pullip Hatsune Miku LOL eroaa muista Vocaloid-sarjan nukeista erityisen suloisilla asusteillaan. Nuken mukana tulee kaksi erilaista asukokonaisuutta: söpö pupuhattu röyhelöhameineen ja kirkkaineen väreineen, sekä monen harrastajan suosikki, vaaleanpunainen sailor-tyylinen yöpuku.

Doll Carnival on Jun Planning:in aloittama jokavuotinen nukketapahtuma, joka jatkui vuodesta 2007 vuoteen 2013 saakka. Pullip Hatsune Miku LOL oli tapahtuman erityisjulkaisu vuonna 2011. Nukkea julkaistiin rajattu määrä, jonka vuoksi monikin keräilijä jäi vain haaveilemaan kyseisestä mallista. Mutta nyt Pullip Hatsune Miku LOL on jälleen saatavilla ja voit haalia yhden itsellesi myös Kilalasta!

Huom! Kyseessä on erittäin vanha, huhtikuun 2011 nukkejulkaisu. Joten mikäli päätätte ottaa nuken paketistaan, niin Pullip-nukeille tyypillisesti nuken tummat vaatteet ovat ajan saatossa saattaneet värjätä kehoa paikoin. Tämä on etenkin vanhojen, ja tumma-asuisten nukkejen kanssa erittäin yleistä pitkän varastoinnin jälkeen, joten huomioittehan, että mahdollisia tummentumia emme valitettavasti voi laittaa valmistajan takuuseen.

 

Koko :310mm

Materiaali :ABS・HIPS・POM・TPR

Pullip Hatsune Miku lisävarusteet :Nukke, Vaatteet, Vaihtoasu, Pupupäähine, Kengät, Nukketeline

 

Huom. Pullip ei ole lelu!

Kyseessä on herkkä keräilynukke, jota ei ole suunniteltu tai valmisteltu leikkimiseen, vaan keräiltäväksi ja vitriinikäyttöön. Valmistaja Grooven Pullip-nukelle asettama suositusikäraja on yli 15-vuotiaille, ja kehotammekin vanhempia käyttämään omaa harkintakykyään, minkä ikäiselle harrastajalle nuken antaa. Arvokkaimmillaan nukke on täysin koskemattomassa stock-kunnossaan laatikossa, mutta mikäli päätätte vaihtaa nukelle vaatteita, tai kuljettamaan sitä, niin suosittelemme olemaan varovasia. Nukeilla on herkät nivelet, jotka eivät kestä liikaa voimaa, kasvoihin voi jäädä sormenjälkiä tai naarmuja, ja Pullipin keinokuituinen peruukki ei pidä harjaamisesta kuin ihmisten hiukset. Ennen nuken hankintaa olisikin hyvä tutustua etukäteen nukkeihin ja niiden hoitoon, esim. Pullip Suomi –sivuston “UKK”-osion kautta.

Mikäli poistatte nuken pakkauksestaan tarkastakaa se mahdollisen vian varalta. Pyrimme korjaamaan meiltä ostettujen nukkejen ongelmat aina parhaamme mukaan, sillä koska kyseessä on tietyn suuruisen erän verran valmistettu keräilytuote, emme voi taata täysin samaa nukkea löytyvän enää valmistajalta korvaavaksi tuotteeksi.   Huomaattehan, että käyttöönoton jälkeen vioittunut tuote ei mene valmistajan takuun korvattavaksi.

Olemme Pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.