Pullip Vesta P-262

241,00 

Arvioitu toimitusaika on 7-30 päivää tilauksesta.

Herkkä ja ilmeikäs Pullip Vesta on niin meikiltään kuin asukokonaisuudeltaan mieleenjäävä, näyttävä kokonaisuus!

Varastossa

tuotetunnus (SKU) P-262 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Toukokuun nukkejulkaisu Pullip Vesta on herkän suloinen kaunotar, jonka poskipäillä kimaltelee timanttiset kyyneleet.

With the love of Heavenly Mother…
I want to fill the darkness of this world with light…
Feel Like So.

Antiikin Rooman Vestaali-papittarien inspiroima Pullip Vesta on sonnustautunut näyttävään asukokonaisuuteen, jonka kruunaa pitkä, elegantin viininpunainen huntu. Pitsireunaisen hunnun alla piilee upeat, pitkät valkoiset hiukset,sekä asu täynnä yksityiskohtia. Ylväät jacardikankaat, runsaat röyhelökerrokset ja kultakoristeet tarjoavat silmälle ihasteltavaa yltäkyllin. Vestan meikki on kauniin kultainen, ja sinisiä silmäsiruja korostava. Surumieliset kulmakarvat ja hänen vangitsevat uudelleenkiinnitettävät timanttikyyneleensä luovat nuken kasvoista ennennäkemättömän ilmeikkään kokonaisuuden! Pullip Vesta on nukke, jonka kasvon kätkevät taakseen monet erilaiset hahmot ja tarinat, mutta hän on sellaisenaan myös todella kaunis vitriinikoriste.

Upea Pullip Vesta julkaistaan toukokuussa 2021!

Pullip Vesta lisätiedot

Julkaisuaika : Toukokuu 2020

Koko : 310mm

Materiaali : ABS・HIPS・POM・TPR

Lisävarusteet : Nukke, Vaatteet, Kengät, Valtikka, Kyyneltimantit, Nukketeline

Huom. Pullip ei ole lelu!

Kyseessä on herkkä keräilynukke, jota ei ole suunniteltu tai valmisteltu leikkimiseen, vaan keräiltäväksi ja vitriinikäyttöön. Valmistaja Grooven Pullip-nukelle asettama suositusikäraja on yli 15-vuotiaille, ja kehotammekin vanhempia käyttämään omaa harkintakykyään, minkä ikäiselle harrastajalle nuken antaa. Arvokkaimmillaan nukke on täysin koskemattomassa stock-kunnossaan laatikossa, mutta mikäli päätätte vaihtaa nukelle vaatteita, tai kuljettamaan sitä, niin suosittelemme olemaan varovasia. Nukeilla on herkät nivelet, jotka eivät kestä liikaa voimaa, kasvoihin voi jäädä sormenjälkiä tai naarmuja, ja Pullipin keinokuituinen peruukki ei pidä harjaamisesta kuin ihmisten hiukset. Ennen nuken hankintaa olisikin hyvä tutustua etukäteen nukkeihin ja niiden hoitoon, esim. Pullip Suomi –sivuston “UKK”-osion kautta.

Mikäli poistatte nuken pakkauksestaan tarkastakaa se mahdollisen vian varalta. Pyrimme korjaamaan meiltä ostettujen nukkejen ongelmat aina parhaamme mukaan, sillä koska kyseessä on tietyn suuruisen erän verran valmistettu keräilytuote, emme voi taata täysin samaa nukkea löytyvän enää valmistajalta korvaavaksi tuotteeksi.   Huomaattehan, että käyttöönoton jälkeen vioittunut tuote ei mene valmistajan takuun korvattavaksi.

Olemme Pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.