Pullip Uesaka Sumire P-243

239,00 

Arvioitu toimitusaika on 7-30 päivää tilauksesta. 

Suositun japanilaisen ääninäyttelijän mukaiseksi tehty Pullip Uesaka Sumire on aina valmiina uusiin, taianomaisiin seikkailuihin!

Varastossa

tuotetunnus (SKU) P-243-1 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Kruunupäinen Pullip Uesaka Sumire on samannimisen, J-pop-tähden ja ääninäyttelijän persoonan kanssa yhteistyössä tuotettu ennennäkemätön taikatyttö, joka huokuu venäläistä militaristihenkeä!

Comrades!!
Gathering under the Flag of Sumire Uesaka with Production,
Unity and Anti-Repression….Feel Like So

Uesaka Sumire on vuonna 1991 syntynyt, mm. Girls und Panzer -sarjasta tunnettu palkittu japanilainen ääninäyttelijä ja J-pop laulaja. Hänen musiikkinsa ja tyylinsä on ottanut paljon vaikutteita hänen lempimaastaan, Venäjältä, ja myös Pullip Uesaka Sumiren asussa on nähtävissä venäläistä militaristihenkeä, sekä maan lipun värit. Asukokonaisuus on nukkekokoinen versio hänen Revolutionary Broadway Alliance -kappaleen promovideosta, sekä esiintymisasusta. Hauskassa kaksivärisessä saparoperuukissa on yhdistetty herkullinen vaaleanpunainen, sekä mustanvioletit sävyt. Pullip Uesaka Sumire on meikiltään hyvin neutraali, esikuvansa näköinen nuori japanilainen tyttö, joka on joko näyttävä vitriinissä, tai helposti asua vaihtamalla moneksi muuttuva!

Pullip Uesaka Sumire lisätiedot

Julkaisuaika: Tammikuu 2020

Koko : 310mm

Materiaali : ABS・HIPS・POM・TPR

Lisävarusteet : Nukke, Vaatteet, Kengät, hiuslisäkkeet, Kruunu, Nukketeline

Huom. Pullip ei ole lelu!

Kyseessä on herkkä keräilynukke, jota ei ole suunniteltu tai valmisteltu leikkimiseen, vaan keräiltäväksi ja vitriinikäyttöön. Valmistaja Grooven Pullip-nukelle asettama suositusikäraja on yli 15-vuotiaille, ja kehotammekin vanhempia käyttämään omaa harkintakykyään, minkä ikäiselle harrastajalle nuken antaa. Arvokkaimmillaan nukke on täysin koskemattomassa stock-kunnossaan laatikossa, mutta mikäli päätätte vaihtaa nukelle vaatteita, tai kuljettamaan sitä, niin suosittelemme olemaan varovasia. Nukeilla on herkät nivelet, jotka eivät kestä liikaa voimaa, kasvoihin voi jäädä sormenjälkiä tai naarmuja, ja Pullipin keinokuituinen peruukki ei pidä harjaamisesta kuin ihmisten hiukset. Ennen nuken hankintaa olisikin hyvä tutustua etukäteen nukkeihin ja niiden hoitoon, esim. Pullip Suomi –sivuston “UKK”-osion kautta.

Mikäli poistatte nuken pakkauksestaan tarkastakaa se mahdollisen vian varalta. Pyrimme korjaamaan meiltä ostettujen nukkejen ongelmat aina parhaamme mukaan, sillä koska kyseessä on tietyn suuruisen erän verran valmistettu keräilytuote, emme voi taata täysin samaa nukkea löytyvän enää valmistajalta korvaavaksi tuotteeksi.   Huomaattehan, että käyttöönoton jälkeen vioittunut tuote ei mene valmistajan takuun korvattavaksi.

Olemme Pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.