PULLIP The Secret Garden of White Witch P-221

210,00 

Huom! Tuote on saapumassa. Tuotetta ei ole vielä varastossa. Arvioitu toimitusaika on vko.2-3

Pullip The Secret Garden of White Witch on Pullipin 15-vuotissyntymäpäivien kunniaksi järjestetyn Pullip-customointikilpailun voittajanukke!

 

 


Varasto loppu.
Haluatko automaattisen ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on jälleen saatavilla? Ilmoituksen pyytäminen ei ole varaus eikä se edellytä sitoutumista tuotteen ostamiseen.

Please enter a valid email!

tuotetunnus (SKU) P-221 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Pullipin viidennentoista juhlavuoden kunniaksi, Groove järjesti maailmanlaajuisen kustomointikilpailun, jonka voittajadesign pääsi Grooven viralliseen tuotantoon ihan oikeaksi, viralliseksi Pullip-nukeksi! Kaikenkaikkiaan 34 upeaa, erilaista kustom-nukkea oli esillä Pullip 15th Anniversary ♥ ~ Starry Sky Dream ~ -tapahtumassa. Voittajanuken Pullip The Secret Garden of White Witch takana on japanilainen nukketaiteilija Feb.la.Campanura, joka on suunnitellut upean nuken aina meikistä ja eyechipeistä alkaen.

Pullip The Secret Garden of White Witch todella on nimensä veroinen; Lumoavan smaragdisissa, vihreissä silmissä on upeat kukkayksityiskohdat, ja hänen kaunista mekkoaan koristaa myös upean kauniit kukkaistarhateemaiset kuvioinnit, ja päähine on koristeltu runsaasti kukilla ja helmillä. Hänen luomensa ja huulensa ovat heleät ruusunpunaiset.

 

Ilmestymisvuosi:

Joulukuu 2018

Koko :

310mm

Materiaali :

ABS・HIPS・POM・TPR

Pullip Arianna Lisävarusteet :

Nukke, Vaatteet, Essu, Hiuspanta, Kengät, Nukketeline

Huom. Pullip ei ole lelu!

Kyseessä on herkkä keräilynukke, jota ei ole suunniteltu tai valmisteltu leikkimiseen, vaan keräiltäväksi ja vitriinikäyttöön. Valmistaja Grooven Pullip-nukelle asettama suositusikäraja on yli 15-vuotiaille, ja kehotammekin vanhempia käyttämään omaa harkintakykyään, minkä ikäiselle harrastajalle nuken antaa. Arvokkaimmillaan nukke on täysin koskemattomassa stock-kunnossaan laatikossa, mutta mikäli päätätte vaihtaa nukelle vaatteita, tai kuljettamaan sitä, niin suosittelemme olemaan varovasia. Nukeilla on herkät nivelet, jotka eivät kestä liikaa voimaa, kasvoihin voi jäädä sormenjälkiä tai naarmuja, ja Pullipin keinokuituinen peruukki ei pidä harjaamisesta kuin ihmisten hiukset. Ennen nuken hankintaa olisikin hyvä tutustua etukäteen nukkeihin ja niiden hoitoon, esim. Pullip Suomi –sivuston “UKK”-osion kautta.

Mikäli poistatte nuken pakkauksestaan tarkastakaa se mahdollisen vian varalta. Pyrimme korjaamaan meiltä ostettujen nukkejen ongelmat aina parhaamme mukaan, sillä koska kyseessä on tietyn suuruisen erän verran valmistettu keräilytuote, emme voi taata täysin samaa nukkea löytyvän enää valmistajalta korvaavaksi tuotteeksi.   Huomaattehan, että käyttöönoton jälkeen vioittunut tuote ei mene valmistajan takuun korvattavaksi.

 

Olemme Pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.