PULLIP Snow Miku P-037

189,00 

Toimitusaika on 3-5 arkipäivää tilauksesta. 

Talviteemainen Snow Miku veikeän lumiukkoystävänsä kanssa, on 62. Sapporo Lumifestivaalin maskotti.

 


Varasto loppu.
Haluatko automaattisen ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on jälleen saatavilla? Ilmoituksen tilaaminen ei ole varaus eikä se edellytä sitoutumista tuotteen ostamiseen.

tuotetunnus (SKU) GR-P-037 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Pullip Snow Miku on Pullip Hatsune Mikun talvinen versio, jonka hahmo on ikään kuin puhtaanvalkea lumiveistos Mikusta. Sapporo Lumifestivaalin maskotin, Snow Mikun asu valitaan vuosittain nettikilpailun perusteella, ja Pullip Snow Mikun ylle on päätynyt nuken julkaisuvuoden 2011 Snow Mikun asu.

 

Koko :

310mm

Materiaali :

ABS・HIPS・POM・TPR

Pullip Snow Miku Lisävarusteet :

Nukke, Vaatteet, Kengät, Kuulokkeet, Pehmolelu, Nukketeline, Purjot

Huom. Pullip ei ole lelu!

Kyseessä on herkkä keräilynukke, jota ei ole suunniteltu tai valmisteltu leikkimiseen, vaan keräiltäväksi ja vitriinikäyttöön. Valmistaja Grooven Pullip-nukelle asettama suositusikäraja on yli 15-vuotiaille, ja kehotammekin vanhempia käyttämään omaa harkintakykyään, minkä ikäiselle harrastajalle nuken antaa. Arvokkaimmillaan nukke on täysin koskemattomassa stock-kunnossaan laatikossa, mutta mikäli päätätte vaihtaa nukelle vaatteita, tai kuljettamaan sitä, niin suosittelemme olemaan varovasia. Nukeilla on herkät nivelet, jotka eivät kestä liikaa voimaa, kasvoihin voi jäädä sormenjälkiä tai naarmuja, ja Pullipin keinokuituinen peruukki ei pidä harjaamisesta kuin ihmisten hiukset. Ennen nuken hankintaa olisikin hyvä tutustua etukäteen nukkeihin ja niiden hoitoon, esim. Pullip Suomi –sivuston “UKK”-osion kautta.

Mikäli poistatte nuken pakkauksestaan tarkastakaa se mahdollisen vian varalta. Pyrimme korjaamaan meiltä ostettujen nukkejen ongelmat aina parhaamme mukaan, sillä koska kyseessä on tietyn suuruisen erän verran valmistettu keräilytuote, emme voi taata täysin samaa nukkea löytyvän enää valmistajalta korvaavaksi tuotteeksi.   Huomaattehan, että käyttöönoton jälkeen vioittunut tuote ei mene valmistajan takuun korvattavaksi.

 

Olemme Pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.