Pullip PIMMAM P-234

223,00 

Arvioitu toimitusaika on 7-17 päivää tilauksesta.

Sokerisen suloinen, katutyylinen Pullip Pimmam on kuin suoraan Harajukun Kawaii Monster Cafesta!

 

Varastossa

tuotetunnus (SKU) P-234 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Näyttävien lolita- ja fantasiateemaisten Pullip-nukkejen rinnalla Groove on päättänyt ilahduttaa fanejaan katutyylisellä, Harajukun henkisella Pullip Pimmam -monsteritytöllä!

Glitter shower of candy color pours down.
Monsters make energy to Kawaii ☆

Pastelligootit, Pon Pon Pon, sekä Kawaii Monster Cafe ovat olleet olennainen osa Japanin underground-katukulttuuria viimeisen vuosikymmenen aikana. Pastellisävyinen Pullip Pimmam kiteyttää asussaan täydellisesti 2010-luvun japanilaisen katumuodin yhdistellen sokerisen söpöjä ja suloisen pelottavia elementtejä, luoden täydellisen pastelligoottisen kokonaisuuden! Ihanan pörheät karkkiväriset elementit tasapainottavat juuri halloweenin aikoihin julkaistavan nuken monsterimaista asua, ja irroitettavan nahkaharnessin poistamalla saat muuntautumiskykyisestä asusta entistäkin hempeämmän.

Nuken mintunvihreät hiukset on sidottu veikeille ponnareille, jotka sointuvat hänen asunsa muotokieleen. Hauska kerrostettu tyllihame on koristeltu halloweeniin sopivin Kyaru Pamyu Pamyu tyylisin silmämunakuvioinnin, ja hänen kenkänsäkin ovat veikeä yhdistelmä teräsniittejä ja pehmepän pörheää pinkkiä turkista. Gootihtavia elementtejä tasapainottaa Pimmamin meikki, joka on ihanan hempeä ja tyttömäinen kaikkine pastellisävyineen. Hänen liikkuvat luomensa ovat laventeliset pinkillä rajauksella, ja häivähdys vaaleanpunaista löytyy myös hänen luomiväreistä ja huuliltaan.

Malliesimerkin tavoin Pullip Pimmam näyttää, että nykypäivänä kawaii ei tarkoita enää pelkästään ällömakean sokerista söpöyttä!

Nukke julkaistaan lokakuussa 2019.

Ilmestymisvuosi:

Lokakuu 2019

Koko :

310mm

Materiaali :

ABS・HIPS・POM・TPR

Pullip PIMMAM Lisävarusteet :

Nukke, Vaatteet, Kengät, takki, hattu, laukku, Nukketeline

 

Huom. Pullip ei ole lelu!

Kyseessä on herkkä keräilynukke, jota ei ole suunniteltu tai valmisteltu leikkimiseen, vaan keräiltäväksi ja vitriinikäyttöön. Valmistaja Grooven Pullip-nukelle asettama suositusikäraja on yli 15-vuotiaille, ja kehotammekin vanhempia käyttämään omaa harkintakykyään, minkä ikäiselle harrastajalle nuken antaa. Arvokkaimmillaan nukke on täysin koskemattomassa stock-kunnossaan laatikossa, mutta mikäli päätätte vaihtaa nukelle vaatteita, tai kuljettamaan sitä, niin suosittelemme olemaan varovasia. Nukeilla on herkät nivelet, jotka eivät kestä liikaa voimaa, kasvoihin voi jäädä sormenjälkiä tai naarmuja, ja Pullipin keinokuituinen peruukki ei pidä harjaamisesta kuin ihmisten hiukset. Ennen nuken hankintaa olisikin hyvä tutustua etukäteen nukkeihin ja niiden hoitoon, esim. Pullip Suomi –sivuston “UKK”-osion kautta.

Mikäli poistatte nuken pakkauksestaan tarkastakaa se mahdollisen vian varalta. Pyrimme korjaamaan meiltä ostettujen nukkejen ongelmat aina parhaamme mukaan, sillä koska kyseessä on tietyn suuruisen erän verran valmistettu keräilytuote, emme voi taata täysin samaa nukkea löytyvän enää valmistajalta korvaavaksi tuotteeksi.   Huomaattehan, että käyttöönoton jälkeen vioittunut tuote ei mene valmistajan takuun korvattavaksi.

 

Olemme Pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.