PULLIP Optical Alice P-195

223,00 

Arvioitu toimitusaika on 7-30 päivää tilauksesta.

Optical on Grooven uusi Liisa Ihmemaassa -teemainen nukkesarja, jonka korkkaa 2017 tammikuun julkaisu Optical Alice! Kalpealla Alicella on voimakkaan kontrastinen asu, joka on napannut värityksensä pelikorteista.

Pullip on keräily- sekä muotinukke jolla on ollut paljon faneja Japanissa vuodesta 2003 lähtien. Jokaisella Pullipilla on omaa tyyliään olevat vaatteet päällänsä. Etsikää suosikkinne!

 

Varastossa

tuotetunnus (SKU) P-195 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Klassisisten pelikorttien inspiroima Pullip Optical Alice on Grooven Optical- teemaisen Liisa Ihmemaassa -sarjan ensimmäinen nukke. Voimakkaat värit ja kontrastit koristavat niin nuken asua, kuin laatikkoakin, ja myös yksityiskohdat ovat sadusta tuttuja motiiveja; avaimia, kirjoja, tähtiä…. Nuken mukana tulee myös suloinen pieni avain, onko se kenties eksyneen Alicen oljenkorsi pakoon ihmemaasta?

In a repeated checked room….. have lost my way where I went….Feel Like So

Kalpean Optical Alicen silmät ovat yönsiniset, ja tietyssä valaistuksessa saattavat näyttää jopa mustilta. Yhdessä lempeiden kulmien sekä hempeän silmämeikin avulla tällä vaaleatukkaisella nukella on suorastaan valloittavan nappisilmäinen katse. Irroitettavan essun ansiosta Pullip Optical Alicen mekko taipuu moneksi, ja voit valita salmiakkiruutuisen tai raidallisen väliltä suosikkisi. Yksityiskohtaiseen asuun pukeutunut säihkysilmäinen Alice on paitsi muuntautumiskykyinen nukke, myös kaunis ja mielenkiintoinen vitriiniesine sellaisenaan.

 

Ilmestymisvuosi:

2017

Koko :

310mm

Materiaali :

ABS・HIPS・POM・TPR

Lisävarusteet :

Nukke, Vaatteet, Päärusetti, Kengät, Nukketeline

Huom. Pullip ei ole lelu!

Kyseessä on herkkä keräilynukke, jota ei ole suunniteltu tai valmisteltu leikkimiseen, vaan keräiltäväksi ja vitriinikäyttöön. Valmistaja Grooven Pullip-nukelle asettama suositusikäraja on yli 15-vuotiaille, ja kehotammekin vanhempia käyttämään omaa harkintakykyään, minkä ikäiselle harrastajalle nuken antaa. Arvokkaimmillaan nukke on täysin koskemattomassa stock-kunnossaan laatikossa, mutta mikäli päätätte vaihtaa nukelle vaatteita, tai kuljettamaan sitä, niin suosittelemme olemaan varovasia. Nukeilla on herkät nivelet, jotka eivät kestä liikaa voimaa, kasvoihin voi jäädä sormenjälkiä tai naarmuja, ja Pullipin keinokuituinen peruukki ei pidä harjaamisesta kuin ihmisten hiukset. Ennen nuken hankintaa olisikin hyvä tutustua etukäteen nukkeihin ja niiden hoitoon, esim. Pullip Suomi –sivuston “UKK”-osion kautta.

Mikäli poistatte nuken pakkauksestaan tarkastakaa se mahdollisen vian varalta. Pyrimme korjaamaan meiltä ostettujen nukkejen ongelmat aina parhaamme mukaan, sillä koska kyseessä on tietyn suuruisen erän verran valmistettu keräilytuote, emme voi taata täysin samaa nukkea löytyvän enää valmistajalta korvaavaksi tuotteeksi.   Huomaattehan, että käyttöönoton jälkeen vioittunut tuote ei mene valmistajan takuun korvattavaksi.

Olemme Pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä

Toimitus

Hintamme sisältävät rahtikulut Japanista, arvonlisäverron tulleineen, sekä maksuttoman kuljetuksen seurantakoodilla kaikkiin kotimaan noutopisteisiin. Kilalasta ostat nukkesi helposti ja turvallisesti!
Huom!
Nukkeja tilataan kerran viikossa, ja niiden arvioitu toimitusaika on 7-30vrk.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.