Pullip Momori P-238

223,00 

Huom! Nukkeja tilataan kerran viikossa, ja niiden arvioitu toimitusaika on n.7-17vrk tilauksesta.

Romanttiseen Mori girl -tyyliin pukeutunut, keijukaismainen Pullip Momori ihastuttaa luonnonläheisyydellään!

Varastossa

tuotetunnus (SKU) P-238 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Lokakuussa 2019 ilmestyvä, luonnonläheinen Pullip Momori on pukeutunut urbaania katumuotia vastaan kapinoivaan mori girl -tyyliin, ja tämä ennenäkemättömän suloinen nukke onkin kuin metsänkeiju lumoavine silmineen!

I hear the whispers of trees and animals in the woods …
A path surrounded by sunflowers …
There is a feeling of the warmth of nature …
I feel like that

Pisamakasvoisen Pullip Momorin asu on harkittu kokonaisuus, joka on arkiseksi sovellettu muunnelma japanilaista Mori girl -tyyliä. Japanin kielen sana “mori” tarkoittaa metsää, ja Momorin asu onkin kuin suoraan metsäisestä sadusta poimittu. Lempeästi hymyilevällä Momorilla on lumoavan ruskeat kauriinsilmät, joita kehystävät upean keveät ripset, ja liikkuvat luomensa on sävytetty hempeällä okrankeltaisella. Pullip Momorin peruukki on tyylikkään laineikas polkka, ja neutraalin ilmeensä ansiosta pehmeästi meikattu Momori onkin helppo stailata asuun kuin asuun, hänen monikäyttöisen stock-asunsa lisäksi.

Pullip on keräily- sekä muotinukke jolla on ollut paljon faneja Japanissa vuodesta 2003 lähtien. Kullakin Pullipilla on yllään omantyylisensä asu, ja suuresta valikoimasta jokainen voi löytää oman suosikki nukkensa.

Ilmestymisvuosi:

Lokakuu 2019

Koko :

310mm

Materiaali :

ABS・HIPS・POM・TPR

Pullip Momori Lisävarusteet :

Nukke, Vaatteet, Kengät, laukku, panta, Nukketeline

 

Huom. Pullip ei ole lelu!

Kyseessä on herkkä keräilynukke, jota ei ole suunniteltu tai valmisteltu leikkimiseen, vaan keräiltäväksi ja vitriinikäyttöön. Valmistaja Grooven Pullip-nukelle asettama suositusikäraja on yli 15-vuotiaille, ja kehotammekin vanhempia käyttämään omaa harkintakykyään, minkä ikäiselle harrastajalle nuken antaa. Arvokkaimmillaan nukke on täysin koskemattomassa stock-kunnossaan laatikossa, mutta mikäli päätätte vaihtaa nukelle vaatteita, tai kuljettamaan sitä, niin suosittelemme olemaan varovasia. Nukeilla on herkät nivelet, jotka eivät kestä liikaa voimaa, kasvoihin voi jäädä sormenjälkiä tai naarmuja, ja Pullipin keinokuituinen peruukki ei pidä harjaamisesta kuin ihmisten hiukset. Ennen nuken hankintaa olisikin hyvä tutustua etukäteen nukkeihin ja niiden hoitoon, esim. Pullip Suomi –sivuston “UKK”-osion kautta.

Mikäli poistatte nuken pakkauksestaan tarkastakaa se mahdollisen vian varalta. Pyrimme korjaamaan meiltä ostettujen nukkejen ongelmat aina parhaamme mukaan, sillä koska kyseessä on tietyn suuruisen erän verran valmistettu keräilytuote, emme voi taata täysin samaa nukkea löytyvän enää valmistajalta korvaavaksi tuotteeksi.   Huomaattehan, että käyttöönoton jälkeen vioittunut tuote ei mene valmistajan takuun korvattavaksi.

Olemme Pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä.

Toimitus

Hintamme sisältävät rahtikulut Japanista, arvonlisäverron tulleineen, sekä maksuttoman kuljetuksen seurantakoodilla kaikkiin kotimaan noutopisteisiin. Kilalasta ostat nukkesi helposti ja turvallisesti!
Huom!
Nukkeja tilataan kerran viikossa aina sunnuntaisin, ja niiden arvioitu toimitusaika on 7-17vrk.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.