PULLIP Minervah P-257

230,00 

Huom! Arvioitu toimitusaika on 7-30 päivää tilauksesta. 

Minervah on Antiikin jumalattaren Minervan viisautta symboloivan pöllön inspiroiva, näyttävä kokonaisuus.

 

Varastossa

tuotetunnus (SKU) P-257 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Antiikin Rooman jumalatar Minervan uskollinen ystävä oli pöllö, joka kulki aina hänen mukanaan – Pullip Minervah on inspiroitunut tästä myyttisestä hahmosta ja toteuttaa hahmonsa näyttävästi!

A bright future for you who have built peace.
When I flapping and wisdom wings fall,
The sky is wrapped in happiness…..

Pullip Minervah on saanut inspiraationsa pöllöstä – eikä teeman kanssa ole ujosteltu. Pöllönsulkaiseen asuun pukeutunut Minervah on lookiltaan on syksyisen luonnonläheinen, mutta hänen silmät ja meikkinsä kuitenkin kimaltelevat kauniin kullan sävyissä. Kerrostettu asu on täynnä volyymia. Jumalaisen pitkä ja upean kihartuva peruukki on tuhkanruskean värinen, silauksella naavanvihertävää sävyä. Minervah on ennennäkemätön kokonaisuus superpitkällä peruukilla, yksityiskohtaisella asulla ja näyttävällä meikillään, ja on täydellinen lisä joko näyttäväksi vitriinikappaleeksi, tai osaksi nukketarinoitasi.

 

Koko :

330mm

Materiaali :

ABS・HIPS・POM・TPR

Pullip Minervah Lisävarusteet :

Nukke, Vaatteet, Kengät, Päähine, Nukketeline

Huom. Pullip ei ole lelu!

Kyseessä on herkkä keräilynukke, jota ei ole suunniteltu tai valmisteltu leikkimiseen, vaan keräiltäväksi ja vitriinikäyttöön. Valmistaja Grooven Pullip-nukelle asettama suositusikäraja on yli 15-vuotiaille, ja kehotammekin vanhempia käyttämään omaa harkintakykyään, minkä ikäiselle harrastajalle nuken antaa. Arvokkaimmillaan nukke on täysin koskemattomassa stock-kunnossaan laatikossa, mutta mikäli päätätte vaihtaa nukelle vaatteita, tai kuljettamaan sitä, niin suosittelemme olemaan varovasia. Nukeilla on herkät nivelet, jotka eivät kestä liikaa voimaa, kasvoihin voi jäädä sormenjälkiä tai naarmuja, ja Pullipin keinokuituinen peruukki ei pidä harjaamisesta kuin ihmisten hiukset. Ennen nuken hankintaa olisikin hyvä tutustua etukäteen nukkeihin ja niiden hoitoon, esim. Pullip Suomi –sivuston “UKK”-osion kautta.

Mikäli poistatte nuken pakkauksestaan tarkastakaa se mahdollisen vian varalta. Pyrimme korjaamaan meiltä ostettujen nukkejen ongelmat aina parhaamme mukaan, sillä koska kyseessä on tietyn suuruisen erän verran valmistettu keräilytuote, emme voi taata täysin samaa nukkea löytyvän enää valmistajalta korvaavaksi tuotteeksi.   Huomaattehan, että käyttöönoton jälkeen vioittunut tuote ei mene valmistajan takuun korvattavaksi.

Olemme Pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä.

Toimitus

Hintamme sisältävät rahtikulut Japanista, arvonlisäverron tulleineen, sekä maksuttoman kuljetuksen seurantakoodilla kaikkiin kotimaan noutopisteisiin. Kilalasta ostat nukkesi helposti ja turvallisesti!
Huom!
Nukkeja tilataan kerran viikossa, ja niiden arvioitu toimitusaika on 7-17vrk.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.