Pullip Merori – P-255

239,00 

Huom! Arvioitu toimitusaika on 7-30vrk.

Supersuloinen ja särmikäs Pullip Merori on suunniteltu yhteistyössä supersuositun TRAVAS TOKYO-vaatemerkin kanssa.

 

Varastossa

tuotetunnus (SKU) P-255 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Supersuosittu Pullip Noan saa kaverin, kun  “myrkyllisen suloinen” Pullip Merori saapuu täydentämään Grooven ja TRAVAS TOKYO -vaatemerkin iiiihania nukkejulkaisuja!

The magic of the bear makes me cute.
Look at me, don’t look at other children.
Just one word is enough. I want to hear from your mouth
….. I feel like so

Harajuku tunnetaan Japanilaisen katumuodin sydämenä, ja lukuisten tyylien ja trendien lähtöpaikkana, sekä sulatusuunina. Japanilainen vaatebrändi TRAVAS TOKYO pyrkii kiteyttämään itseensä Harajukulähtöistä uniikkia nuorisovastarintaa. Lanseeraamisensa jälkeen, brändi näkyi yhä useammin ja useammin paikallisten somevaikuttajien yllä, ja koki  valtavan suosiopiikin saamansa näkyvyyden ansiosta. TRAVAS TOKYO palvelee sukupuoleen katsomatta kaikkia heitä, jotka haluavat ilmaista itseään brändin trendien kautta.

TRAVAS TOKYOn brändikonsepti on suloiset designit häivähdyksellä melankolisuutta – ja Pullip Merori on juuri tätä. Nuken teema on “myrkyllisen suloinen, ja hänen kertakaikkisen söpöstä olemuksesta löytyy paljon yllättäviä yksityiskohtia lähempää tarkastellessa. Pullip Merorin uniikeissa silmäsiruissa on TRAVAS TOKYOn nallelogo, joka löytyy myös hänen reppunsa ja paitansa kuvioinnista. Monipuolinen asukokonaisuus on kuorrutettu lukuisin pikku asustein, joiden avulla monikäyttöistä, huipputrendikästä asua on helppo stailata mieluisakseen; käytä paitaa joko mekkona sellaisenaan tai yhdessä mustan hameen kanssa, tai lisää ripaus särmää mustan nahkaharnessin avulla.

Pullip on keräily- sekä muotinukke jolla on ollut paljon faneja Japanissa vuodesta 2003 lähtien. Kullakin Pullipilla on yllään omantyylisensä asu, ja suuresta valikoimasta jokainen voi löytää oman suosikki nukkensa.

Ilmestymisvuosi:

Helmikuu 2021

Koko :

310mm

Materiaali :

ABS・HIPS・POM・TPR

Pullip Merori Lisävarusteet :

Nukke, Vaatteet, Kengät, harness, reppu, takki, rusetit Nukketeline

 

Huom. Pullip ei ole lelu!

Kyseessä on herkkä keräilynukke, jota ei ole suunniteltu tai valmisteltu leikkimiseen, vaan keräiltäväksi ja vitriinikäyttöön. Valmistaja Grooven Pullip-nukelle asettama suositusikäraja on yli 15-vuotiaille, ja kehotammekin vanhempia käyttämään omaa harkintakykyään, minkä ikäiselle harrastajalle nuken antaa. Arvokkaimmillaan nukke on täysin koskemattomassa stock-kunnossaan laatikossa, mutta mikäli päätätte vaihtaa nukelle vaatteita, tai kuljettamaan sitä, niin suosittelemme olemaan varovasia. Nukeilla on herkät nivelet, jotka eivät kestä liikaa voimaa, kasvoihin voi jäädä sormenjälkiä tai naarmuja, ja Pullipin keinokuituinen peruukki ei pidä harjaamisesta kuin ihmisten hiukset. Ennen nuken hankintaa olisikin hyvä tutustua etukäteen nukkeihin ja niiden hoitoon, esim. Pullip Suomi –sivuston “UKK”-osion kautta.

Mikäli poistatte nuken pakkauksestaan tarkastakaa se mahdollisen vian varalta. Pyrimme korjaamaan meiltä ostettujen nukkejen ongelmat aina parhaamme mukaan, sillä koska kyseessä on tietyn suuruisen erän verran valmistettu keräilytuote, emme voi taata täysin samaa nukkea löytyvän enää valmistajalta korvaavaksi tuotteeksi.   Huomaattehan, että käyttöönoton jälkeen vioittunut tuote ei mene valmistajan takuun korvattavaksi.

Olemme Pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä.

 

Toimitus

Hintamme sisältävät rahtikulut Japanista, arvonlisäverron tulleineen, sekä maksuttoman kuljetuksen seurantakoodilla kaikkiin kotimaan noutopisteisiin. Kilalasta ostat nukkesi helposti ja turvallisesti!
Huom!
Nukkeja tilataan kerran viikossa, ja niiden arvioitu toimitusaika on 7-30vrk.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.