Pullip Margrethe P-233

198,00 

Arvioitu toimitusaika on 3-7 arkipäivää tilauksesta.

Hempeän lempeä Pullip Margrethe nallekarhunsa kanssa tuo ihanan suloisen lisän nukkekokoelmaasi!

Varastossa

tuotetunnus (SKU) P-233 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Nallekarhuin ja skottiruuduin kuorrutettu Pullip Margrethe on tullut valloittamaan kaikki suloisuudellaan!

Teatime with my favorite Teddy Bear….
The stuffy souffle like a Teddy Bear…
Happily, persimmon with milk tea for wedding imperial….Feel Like So

Tartan-ruutuiseen old-school lolitatyyliseen asuun pukeutunut Pullip Margrethe edustaa vanhan ajan suloisuutta, ja hempeää maalaisromanttisuutta ihanan bonnet-päähineen ja oman pienen, halittavan nallensa kanssa (joka on tottaki pukeutunut myös omaan, matchaavaan ruutumekkoonsa!). Hänen puuvillapitsien yltäkylläisyydellä kuorrutettu asunsa henkii pohjois-Eurooppalaisuutta ja flanellin lämpöä, ja yhdistettynä pehmeisiin nallekarhuihin se luo täysin vastuttamattoman suloisen kokonaisuuden. Margrethen vaalean pellavaiset hiukset on sidottu kahdelle somalle palmikolle, ja hänen harmahtavanvaaleissa silmissänsä on valloittavan lempeä katse. Muuntautumiskykyinen Margrethe on kaiken asurunsautensa alla luonnonkaunotar, joka taipuu monentyylisiksi nukkepersooniksi, ja siksi hän onkin erityisen loistava heille, jotka kaipaavat monipuolista mallia nukkekokoelmiinsa.

 

Ilmestymisvuosi:

Elokuu 2019

Koko :

310mm

Materiaali :

ABS・HIPS・POM・TPR

PullipMargrethe Lisävarusteet :

Nukke, Vaatteet, Kengät, takki, hattu, nalle, Nukketeline

 

Huom. Pullip ei ole lelu!

Kyseessä on herkkä keräilynukke, jota ei ole suunniteltu tai valmisteltu leikkimiseen, vaan keräiltäväksi ja vitriinikäyttöön. Valmistaja Grooven Pullip-nukelle asettama suositusikäraja on yli 15-vuotiaille, ja kehotammekin vanhempia käyttämään omaa harkintakykyään, minkä ikäiselle harrastajalle nuken antaa. Arvokkaimmillaan nukke on täysin koskemattomassa stock-kunnossaan laatikossa, mutta mikäli päätätte vaihtaa nukelle vaatteita, tai kuljettamaan sitä, niin suosittelemme olemaan varovasia. Nukeilla on herkät nivelet, jotka eivät kestä liikaa voimaa, kasvoihin voi jäädä sormenjälkiä tai naarmuja, ja Pullipin keinokuituinen peruukki ei pidä harjaamisesta kuin ihmisten hiukset. Ennen nuken hankintaa olisikin hyvä tutustua etukäteen nukkeihin ja niiden hoitoon, esim. Pullip Suomi –sivuston “UKK”-osion kautta.

Mikäli poistatte nuken pakkauksestaan tarkastakaa se mahdollisen vian varalta. Pyrimme korjaamaan meiltä ostettujen nukkejen ongelmat aina parhaamme mukaan, sillä koska kyseessä on tietyn suuruisen erän verran valmistettu keräilytuote, emme voi taata täysin samaa nukkea löytyvän enää valmistajalta korvaavaksi tuotteeksi.   Huomaattehan, että käyttöönoton jälkeen vioittunut tuote ei mene valmistajan takuun korvattavaksi.

 

Olemme Pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.