Pullip Make It Own –Työpaja 21.1

80,00 

PULLIP Make It Own –Työpaja

PULLIP Make It Own -kit (Ihonväri:MOCHA) nuken kokoamiseen keskittyvä työpaja. Ensikertalaisille työpaja on tilaisuus päästä kokoamaan ikioma PULLIP-nukkensa ohjauksen avustuksella, oppimaan uutta ja tarvittaessa mahdollisuus kysymään kaikkea, mikä nukeissa askarruttaa. Kokeneemmille kustomoijille luvassa on mukavaa ajanvietettä yhdessä muiden harrastajien kanssa. Työpajalta saatat löytää myös vaikkapa uusia nukkeilukavereita, joten työpajalta löytyy varmasti jokaiselle jotakin! MIO-kit nukelle jopa eyechipit tehdään itse, joten rakennamme peruukkia vaille valmiiksi. Voit halutessasi ostaa nukelle valmiit eyechipit ja peruukin Kilalasta. Osallistuja saa 10% alennusta peruukista sekä eyechipista! Kurssin hinta on 80€ maksu, ja se sisältää Make It Own -kit. Osallistujan ei tarvitse tuoda omija välineitä. Suosittelemme työpajaa yli 10-vuotiaille, mutta myös nuoremmat harrastajat ovat tervetulleita!

Työpajalla toimii ohjaajana ja asiantuntijana Svenja; 20-vuotias nukkeharrastaja, jolta löytyy kustomointikokemusta jo reilun kuuden vuoden ajalta ja Pullip- harrastuksesta sitäkin enemmän.

“Olen 20-vuotias espoolainen tyttö ja olen muiden keräilynukkejen ohella harrastanut Pullip-nukkeja vuodesta 2009 asti, ja tiedän nukeista ja niiden huollosta sekä kustomoinnista erittäin kattavasti. Teen nukeille vaatteita, customoin niitä ja olen useamman vuoden ajan kirjoittanut säännöllisen epäsäännöllisesti blogia pääasiassa Pullip-nukeista. Lisäksi olen ollut kiinnostunut erilaisista japanilaisen kulttuurin osa-alueista, kuten esimerkiksi piirretyistä ja muodista, jo ala-asteikäisestä lähtien.”

 


Varasto loppu.
Haluatko automaattisen ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on jälleen saatavilla? Ilmoituksen tilaaminen ei ole varaus eikä se edellytä sitoutumista tuotteen ostamiseen.

tuotetunnus (SKU) PAJA-PULLIP-21-1-2018 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Paikka : Kilalan myymälä Simonkatu 6B, 00100, Helsinki (FORUM 3krs.)
Pvm : 21.1
Klo. : 16.00 – 18.00

*Kurssipaikkaa ei peruta. Kurssimaksu peritään kokonaan