PULLIP – Lupinus P-188

189,00 

 

Pullip Lupinus on Creator’s Label -nukkesarjaa, jonka nuket Groove suunnittelee yhdessä tunnettujen nukkekustomoijien kanssa. Suunnittelija tämän nukkejulkaisun takana on Silver Butterfly, jonka käsialaa ovat myös vuonna 2012 julkaistus Creator’s Label-nuket Galene ja Natsume (jotka hän suunnitteli yhdessä mitsubachi@BabyBeen kanssa).

SB:n mukaan Lupinuksen suunnittelussa häntä inspiroi 1800-1900 vuosisadan vaihteessa suositut biskviiniposliiniset nuket, ja Lupinuksella onkin kaunis ja yksityiskohtainen, vintagea henkivä asu. Myos silmäsirut ovat Pullipeilla ennenäkemättömät ja todella vaikuttavat, kirkkaat ja silkkikukkaisella somistetut.

Silver Butterflyn kotisivn löydät osoitteesta http://sb48.sub.jp

Pullip on keräily- sekä muotinukke jolla on ollut paljon faneja Japanissa vuodesta 2003 lähtien. Kullakin Pullipilla on yllään omantyylisensä asu, ja suuresta valikoimasta jokainen voi löytää oman suosikki nukkensa.

Olemme pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä.


Varasto loppu.
Haluatko automaattisen ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on jälleen saatavilla? Ilmoituksen tilaaminen ei ole varaus eikä se edellytä sitoutumista tuotteen ostamiseen.

tuotetunnus (SKU) GR-P-188 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Ilmestymisvuosi: 2016

Koko : 310mm

Materiaali : ABS・HIPS・POM・TPR

Lisävarusteet : Nukke, Vaatteet, Laukku, Headdress, Kengät, Nukketeline

Pullip on keräilynukke. Suositusikä on yli 15-vuotiaille. Olkaa varovaisia kuljettaessanne nukkea ja vaihtaessanne sille vaatteita. Tarkistakaa Pullip hyvin avatessanne paketin. Jos löydätte vikoja pullipissa, ilmoittakaa meille kuitti mukananne. Rikkoutunut käyttämätön nukke korvataan valmistajan takuuseen. Käyttöönoton jälkeen tapahtuneita rikkoutumisia ei korvata valmistajan takuuseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.