PULLIP – Lupinus P-188

189,00 

Arvioitu toimitusaika on 3-5 arkipäivää tilauksesta.

Vintage-henkinen, erikoisjulkaisu Pullip Lupinus, on Silver Butterfly -nukketaiteilijan käsialaa. Nukella on special silmäsirut, sekä ihanan yksityiskohtainen asu


Varasto loppu.
Haluatko automaattisen ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on jälleen saatavilla? Ilmoituksen pyytäminen ei ole varaus eikä se edellytä sitoutumista tuotteen ostamiseen.

Please enter a valid email!

tuotetunnus (SKU) P-188 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Pullip Lupinus on Creator’s Label -nukkesarjaa, jonka nuket Groove suunnittelee yhdessä tunnettujen nukkekustomoijien kanssa. Suunnittelija tämän nukkejulkaisun takana on Silver Butterfly, jonka käsialaa ovat myös vuonna 2012 julkaistus Creator’s Label-nuket Galene ja Natsume (jotka hän suunnitteli yhdessä mitsubachi@BabyBeen kanssa).

SB:n mukaan Lupinuksen suunnittelussa häntä inspiroi 1800-1900 vuosisadan vaihteessa suositut biskviiniposliiniset nuket, ja Lupinuksella onkin kaunis ja yksityiskohtainen, vintagea henkivä asu. Myos silmäsirut ovat Pullipeilla ennenäkemättömät ja todella vaikuttavat, kirkkaat ja silkkikukkaisella somistetut.

Silver Butterflyn kotisivn löydät osoitteesta http://sb48.sub.jp

Pullip on keräily- sekä muotinukke jolla on ollut paljon faneja Japanissa vuodesta 2003 lähtien. Kullakin Pullipilla on yllään omantyylisensä asu, ja suuresta valikoimasta jokainen voi löytää oman suosikki nukkensa.

Ilmestymisvuosi:

2016

Koko :

310mm

Materiaali :

ABS・HIPS・POM・TPR

Pullip Lupinus Lisävarusteet :

Nukke, Vaatteet, Laukku, Headdress, Kengät, Nukketeline

 

Huom. Pullip ei ole lelu!

Kyseessä on herkkä keräilynukke, jota ei ole suunniteltu tai valmisteltu leikkimiseen, vaan keräiltäväksi ja vitriinikäyttöön. Valmistaja Grooven Pullip-nukelle asettama suositusikäraja on yli 15-vuotiaille, ja kehotammekin vanhempia käyttämään omaa harkintakykyään, minkä ikäiselle harrastajalle nuken antaa. Arvokkaimmillaan nukke on täysin koskemattomassa stock-kunnossaan laatikossa, mutta mikäli päätätte vaihtaa nukelle vaatteita, tai kuljettamaan sitä, niin suosittelemme olemaan varovasia. Nukeilla on herkät nivelet, jotka eivät kestä liikaa voimaa, kasvoihin voi jäädä sormenjälkiä tai naarmuja, ja Pullipin keinokuituinen peruukki ei pidä harjaamisesta kuin ihmisten hiukset. Ennen nuken hankintaa olisikin hyvä tutustua etukäteen nukkeihin ja niiden hoitoon, esim. Pullip Suomi –sivuston “UKK”-osion kautta.

Mikäli poistatte nuken pakkauksestaan tarkastakaa se mahdollisen vian varalta. Pyrimme korjaamaan meiltä ostettujen nukkejen ongelmat aina parhaamme mukaan, sillä koska kyseessä on tietyn suuruisen erän verran valmistettu keräilytuote, emme voi taata täysin samaa nukkea löytyvän enää valmistajalta korvaavaksi tuotteeksi.   Huomaattehan, että käyttöönoton jälkeen vioittunut tuote ei mene valmistajan takuun korvattavaksi.

 

Olemme Pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.