PULLIP Laura P-147

174,00 

 Arvioitu toimitusaika on 3-5 arkipäivää tilauksesta.

Pullip Laura on keräily- sekä muotinukke. Pullipilla on ollut paljon faneja Japanissa vuodesta 2003 lähtien.Jokaisella Pullipilla on omaa tyyliään olevat vaatteet päällänsä. Etsikää suosikkinne!Olemme Pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä.

 


Varasto loppu.
Haluatko automaattisen ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on jälleen saatavilla? Ilmoituksen pyytäminen ei ole varaus eikä se edellytä sitoutumista tuotteen ostamiseen.

Please enter a valid email!

tuotetunnus (SKU) P-147 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Pullip laura on punamusta tukkainen tyttö. Hänen vaatetuksensa sopivat täydellisesti hiuksien tyyliin antaen goottisen lookin. Söpöt sukat ja mustat saappaat yhdistävät koko asusteen yhteen.

Ilmestymisvuosi: 2016

Koko : 310mm

Materiaali : ABS・HIPS・POM・TPR

Lisävarusteet : Nukke, Vaateet, Kengät, Nukketeline

Huom!

Pullip on keräilynukke. Suositusikä on yli 15-vuotiaille. Olkaa varovaisia kuljettaessanne nukkea ja vaihtaessanne sille vaatteita. Tarkistakaa Pullip hyvin avatessanne paketin. Jos löydätte vikoja Pullipissa, ilmoittakaa meille kuitti mukananne. Rikkoutunut käyttämätön nukke korvataan valmistajan takuuseen. Käyttöönoton jälkeen tapahtuneita rikkoutumisia ei korvata valmistajan takuuseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.