Pullip Kiyomi (Beary Fairy) P-057

209,00 

Arvioitu toimitusaika on 7-30 päivää tilauksesta. 

Supersuosittu, 2012 julkaistun Beary Fairy -sarjan alkuperäinen, pastellisävyinen Pullip Kiyomi valloittaa jälleen suloisuudellaan!

Varastossa

tuotetunnus (SKU) P-057 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Pullip Kiyomi (Beary Fairy)

Supersuosioon noussut Beary Fairy Pullip Kiyomi tekee paluun!

Down the soda pop river…
through the ice mountain…
together with jelly bear…
I’m going to take hold of cotton candy kingdom… Feel Like So.

Pastellinsävyisen Beary Fairy -kokoelman konsepti on suloiset pehmoeläimet yhdistettynä keijukaismaisiin karkkiväreihin, ja Pullip Kiyomi nousi vuonna 2012 julkaistun kokoelman kirkkaimmaksi tähdeksi. Puputeemaisen Kiyomin ihana pupunkorvainen hattu, söpö pörrökaulaliina ja hauskat töppöset luovat leikkisän kokonaisuuden. Alkuperäisellä Pullip Kiyomilla on hunajaisen kimaltelevat glittersilmät, sekä niihin sointuva lämpimän kullansävyinen laineikas peruukki. Valloittavan suloinen Fairy Kei -tyylinen asukokonaisuus yhdistettynä nalleteemaan on täynnä ihanan suloisia yksityiskohtia, paljon röyhelöisiä kerroksia ja pehmeitä materiaaleja, joista saat muunneltua monenlaisia kokonaisuuksia. Nukella on kauniin lempeä katse ja viaton hymy, eikä ole mikään ihme, että Pullip Kiyomi on valloittanut vuosien varrella lukuisten nukkeharrastajien sydämet!

Pullip Kiyomi lisätiedot

Julkaisuaika: Toukokuu 2012

Koko : 310mm

Materiaali : ABS・HIPS・POM・TPR

Lisävarusteet : Nukke, Vaatteet, Kengät, Päähine, Nukketeline

Huom. Pullip ei ole lelu!

Kyseessä on herkkä keräilynukke, jota ei ole suunniteltu tai valmisteltu leikkimiseen, vaan keräiltäväksi ja vitriinikäyttöön. Valmistaja Grooven Pullip-nukelle asettama suositusikäraja on yli 15-vuotiaille, ja kehotammekin vanhempia käyttämään omaa harkintakykyään, minkä ikäiselle harrastajalle nuken antaa. Arvokkaimmillaan nukke on täysin koskemattomassa stock-kunnossaan laatikossa, mutta mikäli päätätte vaihtaa nukelle vaatteita, tai kuljettamaan sitä, niin suosittelemme olemaan varovasia. Nukeilla on herkät nivelet, jotka eivät kestä liikaa voimaa, kasvoihin voi jäädä sormenjälkiä tai naarmuja, ja Pullipin keinokuituinen peruukki ei pidä harjaamisesta kuin ihmisten hiukset. Ennen nuken hankintaa olisikin hyvä tutustua etukäteen nukkeihin ja niiden hoitoon, esim. Pullip Suomi –sivuston “UKK”-osion kautta.

Mikäli poistatte nuken pakkauksestaan tarkastakaa se mahdollisen vian varalta. Pyrimme korjaamaan meiltä ostettujen nukkejen ongelmat aina parhaamme mukaan, sillä koska kyseessä on tietyn suuruisen erän verran valmistettu keräilytuote, emme voi taata täysin samaa nukkea löytyvän enää valmistajalta korvaavaksi tuotteeksi.   Huomaattehan, että käyttöönoton jälkeen vioittunut tuote ei mene valmistajan takuun korvattavaksi.

Olemme Pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.