Pullip Keres P-254

239,00 

Huom! : Tämä tuotteen arvioitu toimitusaika on noin 14-30 päivää tilauksesta. 

Kauhuteemainen Shinigami-olento Pullip Keres on synkeä, mutta näyttävä lisäys nukkevitriiniisi!

 

Varastossa

tuotetunnus (SKU) P-254 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Tummanpuhuviin sävyihin pukeutunut, syksyn julkaisu Pullip Keres lisää täydellisen ripauksen kauhutunnelmaa nukkekokoelmaasi!

The screams of the living
I am a guide to a dark and quiet paradise
….. like that

Pullip Keres kuulee elollisten huudot, ja ohjaa heidät turvallisen lempeästi pimeään, hiljaiseen paratiisiinsa. Hopeakutrinen Pullip Keres on Shinigami-olento, jonka olemusta korostaa hänen suuri viikatteensa. Hän on pukeutunut pitkään, tummaan samettivuorattuun hupulliseen viittaan, upean tummansiniseen pitsimekkoon ja ketju- sekä pääkalloyksityiskohdin kuorrutettuun liiviin. Tummanpuhuva meikki korostaa entisestään hänen jäisen sinisiä silmiään, jotka kimaltelevat hopean sävyissä kuin syysiltojen kuunsäteet. Synkästä olemuksestaan ja tummasta asustaan huolimatta Pullip Keresillä on kasvoillaan lempeä ilme, joka kätkee taakseen monia salaisuuksia.

Pullip on keräily- sekä muotinukke jolla on ollut paljon faneja Japanissa vuodesta 2003 lähtien. Kullakin Pullipilla on yllään omantyylisensä asu, ja suuresta valikoimasta jokainen voi löytää oman suosikki nukkensa.

Ilmestymisvuosi:

Lokakuu 2020

Koko :

310mm

Materiaali :

ABS・HIPS・POM・TPR

Pullip Keres Lisävarusteet :

Nukke, Vaatteet, Kengät, päähine, viitta, viikate Nukketeline

 

Huom. Pullip ei ole lelu!

Kyseessä on herkkä keräilynukke, jota ei ole suunniteltu tai valmisteltu leikkimiseen, vaan keräiltäväksi ja vitriinikäyttöön. Valmistaja Grooven Pullip-nukelle asettama suositusikäraja on yli 15-vuotiaille, ja kehotammekin vanhempia käyttämään omaa harkintakykyään, minkä ikäiselle harrastajalle nuken antaa. Arvokkaimmillaan nukke on täysin koskemattomassa stock-kunnossaan laatikossa, mutta mikäli päätätte vaihtaa nukelle vaatteita, tai kuljettamaan sitä, niin suosittelemme olemaan varovasia. Nukeilla on herkät nivelet, jotka eivät kestä liikaa voimaa, kasvoihin voi jäädä sormenjälkiä tai naarmuja, ja Pullipin keinokuituinen peruukki ei pidä harjaamisesta kuin ihmisten hiukset. Ennen nuken hankintaa olisikin hyvä tutustua etukäteen nukkeihin ja niiden hoitoon, esim. Pullip Suomi –sivuston “UKK”-osion kautta.

Mikäli poistatte nuken pakkauksestaan tarkastakaa se mahdollisen vian varalta. Pyrimme korjaamaan meiltä ostettujen nukkejen ongelmat aina parhaamme mukaan, sillä koska kyseessä on tietyn suuruisen erän verran valmistettu keräilytuote, emme voi taata täysin samaa nukkea löytyvän enää valmistajalta korvaavaksi tuotteeksi.   Huomaattehan, että käyttöönoton jälkeen vioittunut tuote ei mene valmistajan takuun korvattavaksi.

Olemme Pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä.

 

Toimitus

Hintamme sisältävät rahtikulut Japanista, arvonlisäverron tulleineen, sekä maksuttoman kuljetuksen seurantakoodilla kaikkiin kotimaan noutopisteisiin. Kilalasta ostat nukkesi helposti ja turvallisesti!
Huom!
Nukkeja tilataan kerran viikossa aina sunnuntaisin, ja niiden arvioitu toimitusaika on 7-17vrk.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.