Pullip Kayano P-185

189,00 

Retrohenkinen Pullip Kayano on pukeutunut perinteisten, japanilaisten Bunka-nukkejen tavoin.

Toimitusaika on 3-5 arkipäivää tilauksesta.


Varasto loppu.
Haluatko automaattisen ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on jälleen saatavilla? Ilmoituksen tilaaminen ei ole varaus eikä se edellytä sitoutumista tuotteen ostamiseen.

tuotetunnus (SKU) P-185 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Kauniiseen kukkakuvioiseen kimonotyyliseen asuun pukeutunut Pullip Kayano edustaa vanhanaikaisia, Japanilaisia Bunka -nukkeja. Nuken prototyyppi esiteltiin ensimmäisen kerran seitsemän vuotta sitten vuoden 2011 Pullip-kalenterissa, ja nukke valittiin 2016 nukkenäyttelyssä fanien suosikiksi, mutta nyt nukke on vihdoin tulossa todellisuuteen kaikkien ulottuville!

Perinteiset, japanilaiset Bunka -nuket (bunka ningyô, 文化人形, suomeksi käännettynä ”kulttuurilliset nuket”) ovat tehty kokonaan kankaasta, hiuksia myöten. Kankaiset Bunka -nuket olivat suosiossaan Japanissa 1900-luvun alkupuolella Taishô-aikakauden ja Shôwa-aikakauden alun aikana. Meiji- ja Taishô-aikakausien aikana vuosisadan taitteessa Japaniin saapui länsimaisia nukkeja, joiden vaikutus näkyy myös Bunka-nukkejen asustuksissa; nukkejen asuissa yhdistyy japanilaisia ja länsimaisia elementtejä, ja nukeilla on päässään suuret, eurooppalaiset bonnet-päähineet.

Myös retrotyylisellä Pullip Kayanolla on näyttävä bonnet, ja hänen pitkät, kirkkaanpunaiset hiuksensa ovat myös kuin kankaasta tehdyt. Ihanan, Kayanon meripihkanväriset silmät nousevat todella esiin, niitä korostavan sinisävyisen silmämeikin rinnalla. Hänen meikkinsä mukailee vanhempien Pullip-julkaisujen tyyliä verrattuna uusimpien julkaisujen superyksityiskohtaisiin BJD:mäisiin meikkeihin, ja etenkin pidempiaikaiset keräilijät saavat tuntea Pullip Kayanon myötä tuulahduksen retrohenkeä.

Ilmestymisvuosi:

Elokuu 2018

Koko :

310mm

Materiaali :

ABS・HIPS・POM・TPR

Pullip Kayano Lisävarusteet :

Nukke, Vaatteet, Bonnet, Essu Kengät, Nukketeline

Huom. Pullip ei ole lelu!

Kyseessä on herkkä keräilynukke, jota ei ole suunniteltu tai valmisteltu leikkimiseen, vaan keräiltäväksi ja vitriinikäyttöön. Valmistaja Grooven Pullip-nukelle asettama suositusikäraja on yli 15-vuotiaille, ja kehotammekin vanhempia käyttämään omaa harkintakykyään, minkä ikäiselle harrastajalle nuken antaa. Arvokkaimmillaan nukke on täysin koskemattomassa stock-kunnossaan laatikossa, mutta mikäli päätätte vaihtaa nukelle vaatteita, tai kuljettamaan sitä, niin suosittelemme olemaan varovasia. Nukeilla on herkät nivelet, jotka eivät kestä liikaa voimaa, kasvoihin voi jäädä sormenjälkiä tai naarmuja, ja Pullipin keinokuituinen peruukki ei pidä harjaamisesta kuin ihmisten hiukset. Ennen nuken hankintaa olisikin hyvä tutustua etukäteen nukkeihin ja niiden hoitoon, esim. Pullip Suomi –sivuston “UKK”-osion kautta.

Mikäli poistatte nuken pakkauksestaan tarkastakaa se mahdollisen vian varalta. Pyrimme korjaamaan meiltä ostettujen nukkejen ongelmat aina parhaamme mukaan, sillä koska kyseessä on tietyn suuruisen erän verran valmistettu keräilytuote, emme voi taata täysin samaa nukkea löytyvän enää valmistajalta korvaavaksi tuotteeksi.   Huomaattehan, että käyttöönoton jälkeen vioittunut tuote ei mene valmistajan takuun korvattavaksi.

 

Olemme Pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.