PULLIP – Katrina P-193

189,00 

 Arvioitu toimitusaika on 3-5 arkipäivää tilauksesta.

Pullip Katrina on joulukuun 2016 nukkejulkaisu, jonka tyylikäs asukokonaisuus huokuu Great Gatsbyn tyylistä 1920-luvun henkeä. Katrinalla on myös aavistuksen päivettyneempi ihonsävy, jonka rinnalle hänen runsaat jalokivikoristeiset korunsa sopivat kauniisti.

Pullip on keräily- sekä muotinukke jolla on ollut paljon faneja Japanissa vuodesta 2003 lähtien. Kullakin Pullipilla on yllään omaa tyyliään oleva asu, ja suuresta valikoimasta jokainen voi löytää oman suosikkinsa.

Olemme Pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä.

 


Varasto loppu.
Haluatko automaattisen ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on jälleen saatavilla? Ilmoituksen pyytäminen ei ole varaus eikä se edellytä sitoutumista tuotteen ostamiseen.

Please enter a valid email!

tuotetunnus (SKU) GR-P-193 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

  1. Ilmestymisvuosi: 2016

Koko : 310mm

Materiaali : ABS・HIPS・POM・TPR

Lisävarusteet : Nukke, Vaatteet, Hattu, Kengät, Nukketeline

Pullip on keräilynukke. Suositusikä on yli 15-vuotiaille. Olkaa varovaisia kuljettaessanne nukkea ja vaihtaessanne sille vaatteita. Tarkistakaa Pullip hyvin avatessanne paketin. Jos löydätte vikoja Pullipissa, ilmoittakaa meille kuitti mukananne. Rikkoutunut käyttämätön nukke korvataan valmistajan takuuseen. Käyttöönoton jälkeen tapahtuneita rikkoutumisia ei korvata valmistajan takuuseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.