Pullip / Hello Kitty ★ Pullip 45th Anniversary ver. P-231

239,00 

Arvioitu toimitusaika on 7-30 päivää tilauksesta.

Juhli Hello Kittyn 45-vuotissyntymäpäiviä tyylillä, tämän Sanrion ja Grooven yhteistyössä suunnitellulla, näyttävällä nukkejulkaisulla!


Varasto loppu.
Haluatko automaattisen ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on jälleen saatavilla? Ilmoituksen pyytäminen ei ole varaus eikä se edellytä sitoutumista tuotteen ostamiseen.

Please enter a valid email!

tuotetunnus (SKU) P-231 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Vuosikymmeniä ja sukupolvia ilahduttanut, ikoninen valkea kissa Hello Kitty juhlii 45-vuotissyntymäpäiviään, ja juhlavuotta juhlistaakseen Sanrio ja Groove ovat yhteistyössä luoneet supersuloisen juhlanuken; Pullip Hello Kitty!

«Match with my Favorite Hello Kitty….. Tie Ribbons all over your chest for as many sweet and sparkling… Feel Like So.»

Pullip Hello Kittyn uudistettu versio on yhdistelmä suloista lolita-tyyliä ja runsaasti röyhelöitä, mutta kuitenkin hyvin suunniteltuna kokonaisuutena. Alkuperäiseen kermakakkuisen vaaleanpunaiseen Pullip Hello Kittyyn verrattuna nukke on aikuismaisen hillitty, ja värimaailma on klassisen punavalkea ripauksella suklaanruskeaa. Nuken olkalaukku on supersöpö Hello Kitty -maskotti, joten hänen pieni pörheä ystävänsä kulkee mukana, minne tahansa  Pullip Hello Kittyn seikkailut hänet vievätkään!

Hello Kitty- teema näkyy vahvasti läpi nuken asun! Hänen bonnet-päähineensä on supersöpö kissankorvainen, mekkoa koristaa suloinen ja uniikki Hello Kitty -printti, ja asukokonaisuuden ylvään kiilteleviä satiinisia nauhoja koristaa Hello Kittyn logot. Esikuvansa mukaisesti Pullip Hello Kittyllä on valkea polkkatukka, ja kullanruskeat suklaasilmät. Hauskana yksityiskohtana lukuisten muiden joukossa, on nuken liikkuvaa luomea koristava, Hello Kittyn ikoninen punainen rusetti.

 

Ilmestymisvuosi:

Marraskuu 2019

Koko :

310mm

Materiaali :

ABS・HIPS・POM・TPR

Pullip Hello Kitty Lisävarusteet :

Nukke, Vaatteet, Olkalaukku, Hiuspanta, Kengät, Nukketeline

Huom. Pullip ei ole lelu!

Kyseessä on herkkä keräilynukke, jota ei ole suunniteltu tai valmisteltu leikkimiseen, vaan keräiltäväksi ja vitriinikäyttöön. Valmistaja Grooven Pullip-nukelle asettama suositusikäraja on yli 15-vuotiaille, ja kehotammekin vanhempia käyttämään omaa harkintakykyään, minkä ikäiselle harrastajalle nuken antaa. Arvokkaimmillaan nukke on täysin koskemattomassa stock-kunnossaan laatikossa, mutta mikäli päätätte vaihtaa nukelle vaatteita, tai kuljettamaan sitä, niin suosittelemme olemaan varovasia. Nukeilla on herkät nivelet, jotka eivät kestä liikaa voimaa, kasvoihin voi jäädä sormenjälkiä tai naarmuja, ja Pullipin keinokuituinen peruukki ei pidä harjaamisesta kuin ihmisten hiukset. Ennen nuken hankintaa olisikin hyvä tutustua etukäteen nukkeihin ja niiden hoitoon, esim. Pullip Suomi –sivuston “UKK”-osion kautta.

Mikäli poistatte nuken pakkauksestaan tarkastakaa se mahdollisen vian varalta. Pyrimme korjaamaan meiltä ostettujen nukkejen ongelmat aina parhaamme mukaan, sillä koska kyseessä on tietyn suuruisen erän verran valmistettu keräilytuote, emme voi taata täysin samaa nukkea löytyvän enää valmistajalta korvaavaksi tuotteeksi.   Huomaattehan, että käyttöönoton jälkeen vioittunut tuote ei mene valmistajan takuun korvattavaksi.

 

Olemme Pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.