PULLIP HA-HA P-178

189,00 

Vanhojen nukkejen saatavuudesta pitää aina kysyä valmistajalta, joten haluaisimme tietää tarkemmin haluamanne nuken nimen. Tilaukset ja kyselyt toivomme saavamme aina sähköpostilla info@kilala.fi. Tämän jälkeen tarkistamme kyseisen nuken saatavuudesta valmistajalta ja palaamme asiaan muutaman päivän kuluessa.

Superkesäinen Pullip Ha-Ha on valmiina lähtemään rannalle! Nukella on ihanan yksityiskohtainen asukokonaisuus, ja mageat lisävarusteet

 

Varasto loppu

tuotetunnus (SKU) P-178 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Ihanalla rantateemaisella Pullip Ha-Ha:lla on upean pitkät vaaleat hiukset ja supersöpöt, spesiaalit sydän-silmäsirut. Asunaan Ha-Halla on klassinen sinivalkoinen ruutukuvioinen haalaripuku, ja söpö vaaleanpunainen rusetti vyönä. Pullip Ha-Ha:n mukana tulee myös bikinit ja uimalelu, joten nukke on valmiina rannalle!

Ilmestymisvuosi:

2016

Koko :

310mm

Materiaali :

ABS・HIPS・POM・TPR

Pullip Ha-Ha -isävarusteet :

Nukke, Vaatteet, Päähine, Aurinkolasit, Kengät, Pinni, Rantalelu, Nukketeline

Huom. Pullip ei ole lelu!

Kyseessä on herkkä keräilynukke, jota ei ole suunniteltu tai valmisteltu leikkimiseen, vaan keräiltäväksi ja vitriinikäyttöön. Valmistaja Grooven Pullip-nukelle asettama suositusikäraja on yli 15-vuotiaille, ja kehotammekin vanhempia käyttämään omaa harkintakykyään, minkä ikäiselle harrastajalle nuken antaa. Arvokkaimmillaan nukke on täysin koskemattomassa stock-kunnossaan laatikossa, mutta mikäli päätätte vaihtaa nukelle vaatteita, tai kuljettamaan sitä, niin suosittelemme olemaan varovasia. Nukeilla on herkät nivelet, jotka eivät kestä liikaa voimaa, kasvoihin voi jäädä sormenjälkiä tai naarmuja, ja Pullipin keinokuituinen peruukki ei pidä harjaamisesta kuin ihmisten hiukset. Ennen nuken hankintaa olisikin hyvä tutustua etukäteen nukkeihin ja niiden hoitoon, esim. Pullip Suomi –sivuston “UKK”-osion kautta.

Mikäli poistatte nuken pakkauksestaan tarkastakaa se mahdollisen vian varalta. Pyrimme korjaamaan meiltä ostettujen nukkejen ongelmat aina parhaamme mukaan, sillä koska kyseessä on tietyn suuruisen erän verran valmistettu keräilytuote, emme voi taata täysin samaa nukkea löytyvän enää valmistajalta korvaavaksi tuotteeksi.   Huomaattehan, että käyttöönoton jälkeen vioittunut tuote ei mene valmistajan takuun korvattavaksi.

 

Olemme Pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.