PULLIP Girl with a Pearl Earring P-093

174,00 

Ikonisen barokkimaalauksen Pullip Girl with a Pearl Earring on mitä kaunein taide-esine, mutta luonnollisen neutraalin meikkinsä ja kullanvaaleiden hiustensa ansiosta tämä sinisilmäinen kaunotar taipuu myös monipuoliseksi malliksi nukkekuvaajalle!


Varasto loppu.
Haluatko automaattisen ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on jälleen saatavilla? Ilmoituksen pyytäminen ei ole varaus eikä se edellytä sitoutumista tuotteen ostamiseen.

Please enter a valid email!

tuotetunnus (SKU) P-093 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Pullip Girl with a Pearl Earring on nukkeversio hollantilaisen barokkitaiteilijan Johannes Vermeerin ikonisesta öljyvärimaalauksesta ”turbaanipäinen tyttö”, ja se on Pullip The Masterpiece Series -sarjaa, jonka nuket ovat kukin heränneet henkiin tunnetuista taideteoksista.

Hollantilaisen maalaustaiteen kultakaudella vuonna 1665 maalattua teosta on kutsuttu mm. pohjoisen Mona Lisaksi, ja tämän nuken katseessa onkin nähtävissä samankaltaista salaperäisyyttä. Maalaus tunnetaan tytön lempeistä kasvoista, kauniin välkehtivän kosteista huulista, sekä eksoottisen suuresta helmikorvakorustaan, ja Pullip Girl with a Pearl Earring onkin onnistunut toisintamaan kaikkia Vermeerin teoksen ominaisimpia elementtejä.

Pullip Girl with a Pearl Earring on taustansa ansiosta mitä kaunein pelkkänä taide-esineenä, mutta luonnollisen neutraalin meikkinsä ja kullanvaaleiden hiustensa ansiosta tämä sinisilmäinen kaunotar taipuu myös monipuoliseksi malliksi nukkekuvaajalle!

Pullip Girl with a Pearl Earring koko:

310mm

Materiaalit:

ABS・HIPS・POM・TPR

lisävarusteet:

Nukke, Vaateet, Kengät, Turbaani, Nukketeline

Huom. Pullip ei ole lelu!

Kyseessä on herkkä keräilynukke, jota ei ole suunniteltu tai valmisteltu leikkimiseen, vaan keräiltäväksi ja vitriinikäyttöön. Valmistaja Grooven Pullip-nukelle asettama suositusikäraja on yli 15-vuotiaille, ja kehotammekin vanhempia käyttämään omaa harkintakykyään, minkä ikäiselle harrastajalle nuken antaa. Arvokkaimmillaan nukke on täysin koskemattomassa stock-kunnossaan laatikossa, mutta mikäli päätätte vaihtaa nukelle vaatteita, tai kuljettamaan sitä, niin suosittelemme olemaan varovasia. Nukeilla on herkät nivelet, jotka eivät kestä liikaa voimaa, kasvoihin voi jäädä sormenjälkiä tai naarmuja, ja Pullipin keinokuituinen peruukki ei pidä harjaamisesta kuin ihmisten hiukset. Ennen nuken hankintaa olisikin hyvä tutustua etukäteen nukkeihin ja niiden hoitoon, esim. Pullip Suomi –sivuston “UKK”-osion kautta.

Mikäli poistatte nuken pakkauksestaan tarkastakaa se mahdollisen vian varalta. Pyrimme korjaamaan meiltä ostettujen nukkejen ongelmat aina parhaamme mukaan, sillä koska kyseessä on tietyn suuruisen erän verran valmistettu keräilytuote, emme voi taata täysin samaa nukkea löytyvän enää valmistajalta korvaavaksi tuotteeksi.   Huomaattehan, että käyttöönoton jälkeen vioittunut tuote ei mene valmistajan takuun korvattavaksi.

Olemme pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.