PULLIP Funassyi Classical Lolita P-224

199,00 

Tämä tuote on varastossa! Arvioitu toimitusaika on 3-5pv

 Pullip FUNASSYI Classical Lolita ver. on ekslusiivinen, Limited Edition julkaisu, joka alun perin oli saatavilla vain Japanin markkinoilla. Onnistuimme saamaan itsellemme erittäin pienen ja rajatun erän myyntiin myös Suomen markkinoille


Varasto loppu.
Haluatko automaattisen ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on jälleen saatavilla? Ilmoituksen pyytäminen ei ole varaus eikä se edellytä sitoutumista tuotteen ostamiseen.

Please enter a valid email!

tuotetunnus (SKU) P-224 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Erilaiset toinen toistaan suloisemmat maskotit ovat Japanissa todella suosittuja, ja urheilujoukkueiden lisäksi myös kaupungeilla on omansa! Funassyi(ふなっしーFunasshī) on Chiban prefektuurissa sijaitsevan Funabashi-kaupungin supersuosittu epävirallinen Yuru-chara -maskotti. Persikoita ja metallimusiikkia rakastava, lähes kaksituhatvuotias Funassyi on päärynäkeiju, joka on neljäs hänen päärynäpuu-vanhempiensa 274:sta lapsesta. Tavanomaiset japanilaiset maskotit ovat usein hitaita ja hiljaisia, mutta pirteä Funassyi puolestaan paitsi puhuu, myös huutaa, pomppii, tanssii ja jopa moshaa! Supersuosittu päärynäkeiju Funassyi on esiintynyt animesarjoissa, ja jopa julkaissut oman CD-levynsä.

Myös Pullip on Funassyin superfani, ja rajoitetun erän Pullip FUNASSYI Classical Lolita ver. onkin yhdessäGrooven ja FUNASSYIn yhteistyössä toteutettu nukke, jota suloisuudessaan vertaistaan vailla! Pullip FUNASSYI on pukeutunut raikkaan siniseen, klassiseen lolita-tyyliseen mekkoon, jonka suloinen printti on päärynäkeiju Funassyin inspiroima. Asukokonaisuus on täydennetty somilla rusettikoristeisilla kengillä ja bonnetilla. Nukella on pitkät, kullanvaaleat kutrit, sekä mitä suloisimmat, suklaanruskeat koiranpentusilmät, joita on todella vaikea vastustaa. Hänellä on myös tietenkin oma pieni Funassyi-pehmomaskottinsa! Asun värimaailma ja suloinen pieni päärynäkeiju koristavat myös pakkauksen ulkopuolta.

Ilmestymisvuosi: 2019

Koko : 310mm

Materiaali : ABS・HIPS・POM・TPR

Lisävarusteet : Nukke, Vaateet, Päähine, Pehmolelu, Kengät, Nukketeline

 

Huom. Pullip ei ole lelu!

Kyseessä on herkkä keräilynukke, jota ei ole suunniteltu tai valmisteltu leikkimiseen, vaan keräiltäväksi ja vitriinikäyttöön. Valmistaja Grooven Pullip-nukelle asettama suositusikäraja on yli 15-vuotiaille, ja kehotammekin vanhempia käyttämään omaa harkintakykyään, minkä ikäiselle harrastajalle nuken antaa. Arvokkaimmillaan nukke on täysin koskemattomassa stock-kunnossaan laatikossa, mutta mikäli päätätte vaihtaa nukelle vaatteita, tai kuljettamaan sitä, niin suosittelemme olemaan varovasia. Nukeilla on herkät nivelet, jotka eivät kestä liikaa voimaa, kasvoihin voi jäädä sormenjälkiä tai naarmuja, ja Pullipin keinokuituinen peruukki ei pidä harjaamisesta kuin ihmisten hiukset. Ennen nuken hankintaa olisikin hyvä tutustua etukäteen nukkeihin ja niiden hoitoon, esim. Pullip Suomi –sivuston “UKK”-osion kautta.

Mikäli poistatte nuken pakkauksestaan tarkastakaa se mahdollisen vian varalta. Pyrimme korjaamaan meiltä ostettujen nukkejen ongelmat aina parhaamme mukaan, sillä koska kyseessä on tietyn suuruisen erän verran valmistettu keräilytuote, emme voi taata täysin samaa nukkea löytyvän enää valmistajalta korvaavaksi tuotteeksi.   Huomaattehan, että käyttöönoton jälkeen vioittunut tuote ei mene valmistajan takuun korvattavaksi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.