Pullip Etoile Undomiel P-242

223,00 

Arvioitu toimitusaika on 7-30 päivää tilauksesta. 

Dramaattisen tummanpuhuva Pullip Etoile Undomiel on uudistetty, Doll Carnival 2019 -tapahtuman yhteydessä julkaistu versio supersuositusta hempeämmästä, Pullip Etoilesta.

Varastossa

tuotetunnus (SKU) P-243 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Galaktisen tähtiteemaisen Pullip Etoilen kolmas versio, dramaattisen näyttävä Pullip Etoile Undomiel, saapuu koristamaan nukkevitriinejä!

Begins to Shine Red More Than Anything at the Twilight…..
Let the Light of my Fiery Passion Reach You!!…..Feel Like So.

Upean säihkyvä Pullip Etoile julkaistiin aikoinaan Pullipin 15-vuotis juhlavuoden kunniaksi, ja Pullip Etoile Undomiel on nukkejulkaisun kolmas versio. Pullip Etoile Undomiel julkaistiin alun perin vuoden 2019 Doll Carnival -tapahtuman yhteydessä, kunnioittamaan Pullip Etoilen muistoa. Nuken nimi, “Undomiel”, tarkoittaa iltatähteä, ja nimensä mukaisesti hän on aikaisempiin Etoileihin värimaailmaltaan tummanpuhuvampi. Tyylikäs merenneitohelmainen mekko yhdistettynä hupulliseen viittaan ovat hillitty kokonaisuus, jota on maustettu ripauksilla kimalletta. Pullip Etoile Undomielin silmäsirut ovat kullansävyiset ja metallinhohtoiset, ja hänen yönpimeää, pitkää peruukkiansa koristaa muutamat asuun sopivat punertavat raidat. Undomiel sopii aikuisempaankin makuun, ja neutraalin sävyisen meikin ansiosta hän muuntautuu helposti monenlaisiin nukkepersooniin!

Pullip Pullip Etoile Undomiel lisätiedot

Julkaisuaika: Joulukuu 2019

Koko : 310mm

Materiaali : ABS・HIPS・POM・TPR

Lisävarusteet : Nukke, Vaatteet, Kengät, nallepäähine, Nukketeline

Huom. Pullip ei ole lelu!

Kyseessä on herkkä keräilynukke, jota ei ole suunniteltu tai valmisteltu leikkimiseen, vaan keräiltäväksi ja vitriinikäyttöön. Valmistaja Grooven Pullip-nukelle asettama suositusikäraja on yli 15-vuotiaille, ja kehotammekin vanhempia käyttämään omaa harkintakykyään, minkä ikäiselle harrastajalle nuken antaa. Arvokkaimmillaan nukke on täysin koskemattomassa stock-kunnossaan laatikossa, mutta mikäli päätätte vaihtaa nukelle vaatteita, tai kuljettamaan sitä, niin suosittelemme olemaan varovasia. Nukeilla on herkät nivelet, jotka eivät kestä liikaa voimaa, kasvoihin voi jäädä sormenjälkiä tai naarmuja, ja Pullipin keinokuituinen peruukki ei pidä harjaamisesta kuin ihmisten hiukset. Ennen nuken hankintaa olisikin hyvä tutustua etukäteen nukkeihin ja niiden hoitoon, esim. Pullip Suomi –sivuston “UKK”-osion kautta.

Mikäli poistatte nuken pakkauksestaan tarkastakaa se mahdollisen vian varalta. Pyrimme korjaamaan meiltä ostettujen nukkejen ongelmat aina parhaamme mukaan, sillä koska kyseessä on tietyn suuruisen erän verran valmistettu keräilytuote, emme voi taata täysin samaa nukkea löytyvän enää valmistajalta korvaavaksi tuotteeksi.   Huomaattehan, että käyttöönoton jälkeen vioittunut tuote ei mene valmistajan takuun korvattavaksi.

Olemme Pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.