Pullip Etoile Rosette ver P-236

223,00 

Arvioitu toimitusaika on 7-17 päivää tilauksesta.

Suositun Pullip Etoilen vaaleanpunainen versio Pullip Etoile Rosette ver. hurmaa kaikki säihkyvillä silmillään sekä platinanvaaleilla kutreillaan

Varastossa

tuotetunnus (SKU) P-236 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Pullip vietti kesällä 2018 15-vuotis syntymäpäiviään, ja juhlan kunniaksi julkaistiin jättimenestykseksi noussut, supersuosittu 15-vuotisjuhlanukke Pullip Etoile. Silmänräpäyksessä loppuunmyydyn säihkysilmän tarina on tänä kesänä saamassa jatkoa, kun vuosi alkuperäisen nuken jälkeen Groove julkaisee Etoilen upean, vaaleanpunaisen version Pullip Etoile Rosette ver kesäkuussa 2019. Nuken nimi on ranskankielinen, tähteä tarkoittava sana. Nimen teema näkyy alkuperäisen Etoilen tavoin myös nuken asussa ja boksissa, mutta tällä kertaa romanttisen vaaleanpunaisena versiona. Myös upeaa meikkiä koristavat kaksi, tähden lailla säihkyvää strassia.

Pullip on keräily- sekä muotinukke jolla on ollut paljon faneja Japanissa vuodesta 2003 lähtien. Kullakin Pullipilla on yllään omantyylisensä asu, ja suuresta valikoimasta jokainen voi löytää oman suosikki nukkensa.

Ilmestymisvuosi:

Kesäkuu 2019

Koko :

310mm

Materiaali :

ABS・HIPS・POM・TPR

Pullip Etoile Rosette ver. Lisävarusteet :

Nukke, Vaatteet, Kengät, Viitta, Nukketeline

 

Huom. Pullip ei ole lelu!

Kyseessä on herkkä keräilynukke, jota ei ole suunniteltu tai valmisteltu leikkimiseen, vaan keräiltäväksi ja vitriinikäyttöön. Valmistaja Grooven Pullip-nukelle asettama suositusikäraja on yli 15-vuotiaille, ja kehotammekin vanhempia käyttämään omaa harkintakykyään, minkä ikäiselle harrastajalle nuken antaa. Arvokkaimmillaan nukke on täysin koskemattomassa stock-kunnossaan laatikossa, mutta mikäli päätätte vaihtaa nukelle vaatteita, tai kuljettamaan sitä, niin suosittelemme olemaan varovasia. Nukeilla on herkät nivelet, jotka eivät kestä liikaa voimaa, kasvoihin voi jäädä sormenjälkiä tai naarmuja, ja Pullipin keinokuituinen peruukki ei pidä harjaamisesta kuin ihmisten hiukset. Ennen nuken hankintaa olisikin hyvä tutustua etukäteen nukkeihin ja niiden hoitoon, esim. Pullip Suomi –sivuston “UKK”-osion kautta.

Mikäli poistatte nuken pakkauksestaan tarkastakaa se mahdollisen vian varalta. Pyrimme korjaamaan meiltä ostettujen nukkejen ongelmat aina parhaamme mukaan, sillä koska kyseessä on tietyn suuruisen erän verran valmistettu keräilytuote, emme voi taata täysin samaa nukkea löytyvän enää valmistajalta korvaavaksi tuotteeksi.   Huomaattehan, että käyttöönoton jälkeen vioittunut tuote ei mene valmistajan takuun korvattavaksi.

 

Olemme Pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.