Pullip Etoile (pre-order)

189,00 

Upea, tähtisilmäinen ja -asuinen Pullip Etoile on Pullipin 15-vuotissynttäreiden kunniaksi ilmestyvä juhlajulkaisunukke.

Huom! Tuote on ennakkotilauksessa. Arvioitu toimitusaika kesäkuun lopulla.

Varastossa

tuotetunnus (SKU) P-214 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Pullip viettää tänä vuonna 15-vuotis syntymäpäiviään, ja juhlan kunniaksi julkaistaan 15-vuotisjuhlanukke, Pullip Etoile. Nuken nimi on ranskankielinen, tähteä tarkoittava sana, ja nimen teema näkyy myös nuken asussa ja boksissa. Myös upeaa meikkiä koristavat kaksi, tähden lailla säihkyvää strassia. Pullip Etoilesta! Groove Japan toi Etoilen meille Japanista saakka, ja nyt liikkeessämme on esillä koko Euroopan ainoa mallikappale tästä juhlajulkaisunukesta. Itse nukkea aletaan toimittamaan kesäkuun lopulla, mutta voit varmistaa omasi ennakkotilaamalla Pullip Etoilen itsellesi jo nyt!

Pullip on keräily- sekä muotinukke jolla on ollut paljon faneja Japanissa vuodesta 2003 lähtien. Kullakin Pullipilla on yllään omantyylisensä asu, ja suuresta valikoimasta jokainen voi löytää oman suosikki nukkensa.

Ilmestymisvuosi:

Kesäkuu 2018

Koko :

310mm

Materiaali :

ABS・HIPS・POM・TPR

Pullip Etoile Lisävarusteet :

Nukke, Vaatteet, Kengät, Viitta, Nukketeline

 

Huom. Pullip ei ole lelu!

Kyseessä on herkkä keräilynukke, jota ei ole suunniteltu tai valmisteltu leikkimiseen, vaan keräiltäväksi ja vitriinikäyttöön. Valmistaja Grooven Pullip-nukelle asettama suositusikäraja on yli 15-vuotiaille, ja kehotammekin vanhempia käyttämään omaa harkintakykyään, minkä ikäiselle harrastajalle nuken antaa. Arvokkaimmillaan nukke on täysin koskemattomassa stock-kunnossaan laatikossa, mutta mikäli päätätte vaihtaa nukelle vaatteita, tai kuljettamaan sitä, niin suosittelemme olemaan varovasia. Nukeilla on herkät nivelet, jotka eivät kestä liikaa voimaa, kasvoihin voi jäädä sormenjälkiä tai naarmuja, ja Pullipin keinokuituinen peruukki ei pidä harjaamisesta kuin ihmisten hiukset. Ennen nuken hankintaa olisikin hyvä tutustua etukäteen nukkeihin ja niiden hoitoon, esim. Pullip Suomi –sivuston “UKK”-osion kautta.

Mikäli poistatte nuken pakkauksestaan tarkastakaa se mahdollisen vian varalta. Pyrimme korjaamaan meiltä ostettujen nukkejen ongelmat aina parhaamme mukaan, sillä koska kyseessä on tietyn suuruisen erän verran valmistettu keräilytuote, emme voi taata täysin samaa nukkea löytyvän enää valmistajalta korvaavaksi tuotteeksi.   Huomaattehan, että käyttöönoton jälkeen vioittunut tuote ei mene valmistajan takuun korvattavaksi.

 

Olemme Pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.