Pullip Eirene P-240

223,00 

Huom! : Tämä tuotteen arvioitu toimitusaika on noin 14-30 päivää tilauksesta. 

Astu sisään taianomaiseen puutarhaan, hempeän pastellisävyisen kukkaisjumalatar Pullip Eirenen saattelemana!

Varastossa

tuotetunnus (SKU) P-240 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Huhtikuussa suloinen Dal Pixie saa seuraa, kun Groove julkaisee hänelle seurakseen Pullip Eirenen. Yhdessä pastelliset kaunottaret tuovat nukkekokoelmiisi tuulahduksen seesteisen rauhallisesta, taianomaisesta puutarhasta.

As you see flowers and give somebody love that asks for no return, You are loved by all things …feel like so

Siinä missä Dal Pixie oli puutarhan suloinen pieni keijukainen, Pullip Eirene on sen ylväs, tiarapäinen kukkaisjumalatar. Uskolliset perhosensa kannattelevat hänen viittansa kulmia, jotta Eirene voi huoletta astella halki ruusuntuoksuisten kukkaisniittyjen. Hempeän karkkiväriseen silmämeikkiin sointuvat silmäsirut ovat samantyyliset, maitomaisen huurteisen pastelliset, jollaiset Pixielläkin nähtiin. Pitkät laineikkaat kultakutrit yhdessä useista keveistä kerroksista kootun, yksityiskohtaisen asukokonaisuuden kanssa luovat Pullip Eirenestä hillityn eteerisen kokonaisuuden.

Pullip on keräily- sekä muotinukke jolla on ollut paljon faneja Japanissa vuodesta 2003 lähtien. Kullakin Pullipilla on yllään omantyylisensä asu, ja suuresta valikoimasta jokainen voi löytää oman suosikki nukkensa.

Ilmestymisvuosi:

Huhtikuu 2020

Koko :

310mm

Materiaali :

ABS・HIPS・POM・TPR

Pullip Eirene Lisävarusteet :

Nukke, Vaatteet, Kengät, viitta, tiara, Nukketeline

 

Huom. Pullip ei ole lelu!

Kyseessä on herkkä keräilynukke, jota ei ole suunniteltu tai valmisteltu leikkimiseen, vaan keräiltäväksi ja vitriinikäyttöön. Valmistaja Grooven Pullip-nukelle asettama suositusikäraja on yli 15-vuotiaille, ja kehotammekin vanhempia käyttämään omaa harkintakykyään, minkä ikäiselle harrastajalle nuken antaa. Arvokkaimmillaan nukke on täysin koskemattomassa stock-kunnossaan laatikossa, mutta mikäli päätätte vaihtaa nukelle vaatteita, tai kuljettamaan sitä, niin suosittelemme olemaan varovasia. Nukeilla on herkät nivelet, jotka eivät kestä liikaa voimaa, kasvoihin voi jäädä sormenjälkiä tai naarmuja, ja Pullipin keinokuituinen peruukki ei pidä harjaamisesta kuin ihmisten hiukset. Ennen nuken hankintaa olisikin hyvä tutustua etukäteen nukkeihin ja niiden hoitoon, esim. Pullip Suomi –sivuston “UKK”-osion kautta.

Mikäli poistatte nuken pakkauksestaan tarkastakaa se mahdollisen vian varalta. Pyrimme korjaamaan meiltä ostettujen nukkejen ongelmat aina parhaamme mukaan, sillä koska kyseessä on tietyn suuruisen erän verran valmistettu keräilytuote, emme voi taata täysin samaa nukkea löytyvän enää valmistajalta korvaavaksi tuotteeksi.   Huomaattehan, että käyttöönoton jälkeen vioittunut tuote ei mene valmistajan takuun korvattavaksi.

 

Olemme Pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.