Pullip Ddalgi P-018

243,00 

Ihana mansikkateemainen Pullip Ddalgi on vuosikymmenen ajan ollut Pullip-fanien keskosuosikki, ja nyt hän on jälleen täällä!

Huom! Arvioitu toimitusaika on 7-30vrk.

 

 

Varastossa

tuotetunnus (SKU) P-018 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Vuoden 2010 suosikkijulkaisu Pullip Ddalgi oli pitkään loppuunmyyty ja monen keräilijän tavoittelemattomissa, mutta onnistuimme saamaan pienen erän Kilalaan!

Taking the sweet scent of strawberries with me to the park filled with flowers
Fresh Strawberry Cake and fragrant tea brewed from fresh flowers….Feel Like So

“Ddalgi” on koreaa, ja tarkoittaa mansikkaa – ja Pullip Ddalgi todella on ihanan pirteänvärisessä asussaan makoisa kuin mansikka! Suloisessa retrohenkisessä a-linjaisessa minimekossa on yhdistelty montaa ihanaa kuosia, esimerkiksi teeman mukaista mansikankukkakuviota, sekä mansikan pintaa muistuttavaa polka dot -printtiä. Nukella on silkkisen suorat, mustat hiukset, sekä vangitsevat metsänvihreät silmäsirut. Ddalgin selkeä, luonnollinen meikki ja kauniin viaton katse on saanut lukuisat nukkeharrastajat ihastumaan nukkeen ikihyviksi – oletko Sinä yksi heistä?

Pullip on keräily- sekä muotinukke jolla on ollut paljon faneja Japanissa vuodesta 2003 lähtien. Kullakin Pullipilla on yllään omantyylisensä asu, ja suuresta valikoimasta jokainen voi löytää oman suosikki nukkensa.

Ilmestymisvuosi:

Syyskuu 2010

Koko :

310mm

Materiaali :

ABS・HIPS・POM・TPR

Pullip Ddalgi Lisävarusteet :

Nukke, Vaatteet, Kengät, laukku, hiuspanta, essu, nukketeline

 

Huom. Pullip ei ole lelu!

Kyseessä on herkkä keräilynukke, jota ei ole suunniteltu tai valmisteltu leikkimiseen, vaan keräiltäväksi ja vitriinikäyttöön. Valmistaja Grooven Pullip-nukelle asettama suositusikäraja on yli 15-vuotiaille, ja kehotammekin vanhempia käyttämään omaa harkintakykyään, minkä ikäiselle harrastajalle nuken antaa. Arvokkaimmillaan nukke on täysin koskemattomassa stock-kunnossaan laatikossa, mutta mikäli päätätte vaihtaa nukelle vaatteita, tai kuljettamaan sitä, niin suosittelemme olemaan varovasia. Nukeilla on herkät nivelet, jotka eivät kestä liikaa voimaa, kasvoihin voi jäädä sormenjälkiä tai naarmuja, ja Pullipin keinokuituinen peruukki ei pidä harjaamisesta kuin ihmisten hiukset. Ennen nuken hankintaa olisikin hyvä tutustua etukäteen nukkeihin ja niiden hoitoon, esim. Pullip Suomi –sivuston “UKK”-osion kautta.

Mikäli poistatte nuken pakkauksestaan tarkastakaa se mahdollisen vian varalta. Pyrimme korjaamaan meiltä ostettujen nukkejen ongelmat aina parhaamme mukaan, sillä koska kyseessä on tietyn suuruisen erän verran valmistettu keräilytuote, emme voi taata täysin samaa nukkea löytyvän enää valmistajalta korvaavaksi tuotteeksi.   Huomaattehan, että käyttöönoton jälkeen vioittunut tuote ei mene valmistajan takuun korvattavaksi.

Olemme Pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä.

 

Toimitus

Hintamme sisältävät rahtikulut Japanista, arvonlisäverron tulleineen, sekä maksuttoman kuljetuksen seurantakoodilla kaikkiin kotimaan noutopisteisiin. Kilalasta ostat nukkesi helposti ja turvallisesti!
Huom!
Nukkeja tilataan kerran viikossa, ja niiden arvioitu toimitusaika on 7-30vrk.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.