Pullip Cosmody P-232

198,00 

Tuotetta on varastossa, arvioitu toimitus n. 3-5 arkipäivää

Kosmisen suloinen, ja pastellisen metallinhohtoinen Pullip Cosmody laskeutuu Kilalaan loppukesästä 2019!


Varasto loppu.
Haluatko automaattisen ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on jälleen saatavilla? Ilmoituksen pyytäminen ei ole varaus eikä se edellytä sitoutumista tuotteen ostamiseen.

Please enter a valid email!

tuotetunnus (SKU) P-232 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Intergalaktinen Pullip Cosmody on saapunut hurmaamaan kaikki Pullip-fanit niin maassa, kuin muillakin planeetoilla! Nuken suunnittelun konseptina oli luoda nukke, joka olisi yhdistelmä kosmisuutta ja musiikkia.

Send to you from the brightest star ★
Deliver far beyond the Galaxy! My music! ….. I feel like that

Pullip Cosmodyn hopeanhohtoinen asu on täynnä toinen toistaan söpömpiä yksityiskohtia! Puhvihihaisessa paidassa on ihana sydämenmuotoinen leikkaus, ja hänen keveät sukkansa on koristeltu keskenään kilpaa kimaltevin tähtikoristein. Ihanan pastelliset paljetit koristavat niin hänen kuulokkeitaan, kuin veikeää PVC-hamettaan. Rennompaa asukokonaisuutta varten nuken mukana tulee myös ihanan kimaltelevainen, violetti college-paita. Hempeän pastellisävyiseen meikkiin sointuva kevyesti metallinhohtoinen laventelinsävyinen peruukki jatkaa syötävän suloista pastelliteemaa, ja korostaa upeasti Cosmodyn kirkkan sinisiä silmäsiruja. Pullip Cosmody on ehdottoman kawaii!

Nukke julkaistaan heinäkuussa 2019.

Pullip on keräily- sekä muotinukke jolla on ollut paljon faneja Japanissa vuodesta 2003 lähtien. Kullakin Pullipilla on yllään omantyylisensä asu, ja suuresta valikoimasta jokainen voi löytää oman suosikki nukkensa.

Ilmestymisvuosi:

Heinäkuu 2019

Koko :

310mm

Materiaali :

ABS・HIPS・POM・TPR

Pullip Cosmody Lisävarusteet :

Nukke, Vaatteet, Kengät, kuulokkeet, extrapaita, Nukketeline

 

Huom. Pullip ei ole lelu!

Kyseessä on herkkä keräilynukke, jota ei ole suunniteltu tai valmisteltu leikkimiseen, vaan keräiltäväksi ja vitriinikäyttöön. Valmistaja Grooven Pullip-nukelle asettama suositusikäraja on yli 15-vuotiaille, ja kehotammekin vanhempia käyttämään omaa harkintakykyään, minkä ikäiselle harrastajalle nuken antaa. Arvokkaimmillaan nukke on täysin koskemattomassa stock-kunnossaan laatikossa, mutta mikäli päätätte vaihtaa nukelle vaatteita, tai kuljettamaan sitä, niin suosittelemme olemaan varovasia. Nukeilla on herkät nivelet, jotka eivät kestä liikaa voimaa, kasvoihin voi jäädä sormenjälkiä tai naarmuja, ja Pullipin keinokuituinen peruukki ei pidä harjaamisesta kuin ihmisten hiukset. Ennen nuken hankintaa olisikin hyvä tutustua etukäteen nukkeihin ja niiden hoitoon, esim. Pullip Suomi –sivuston “UKK”-osion kautta.

Mikäli poistatte nuken pakkauksestaan tarkastakaa se mahdollisen vian varalta. Pyrimme korjaamaan meiltä ostettujen nukkejen ongelmat aina parhaamme mukaan, sillä koska kyseessä on tietyn suuruisen erän verran valmistettu keräilytuote, emme voi taata täysin samaa nukkea löytyvän enää valmistajalta korvaavaksi tuotteeksi.   Huomaattehan, että käyttöönoton jälkeen vioittunut tuote ei mene valmistajan takuun korvattavaksi.

 

Olemme Pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.