PULLIP Complete Style 2003 Summer – 2010 Autumn Kuvakirja

39,80 

Pullip Complete Style on kattava kuvakirja ja opas Pullip-nukkesarjan monipuoliseen historiaan! Täydellinen lahjaidea niin tuoreelle nukkeilijalle, kuin kokeneemmallekin keräilijälle.


Varasto loppu.
Haluatko automaattisen ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on jälleen saatavilla? Ilmoituksen pyytäminen ei ole varaus eikä se edellytä sitoutumista tuotteen ostamiseen.

Please enter a valid email!

tuotetunnus (SKU) book-complete-style (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Pullip Complete Style on paketti täynnä tietoa ja taidetta; Siihen on kasattu yksien kansien sisään runsaasti infoa ensimmäisistä Pullip-nukkeperheen julkaisuista aina sarjan alkuhetkistä 2010 syksyyn saakka, sekä tietoa esimerkiksi eri vartalotyypeistä ja Pullip-perheen sisäisistä suhteista. Kirja on myös täynnä upeita taidekuvia eri julkaisusarjoista, sekä monipuolisten erilaisten nukkecustomoijien ja -taidekuvaajien taidonnäytteitä. Uudelle harrastajalle Pullip Complete Style on kattava tietopaketti, kokeneempi konkari voi nauttia monipuolisesta tarjonnasta, ja perehtyä entistäkin syvemmin näiden rakastamiemme nukkejen maailmaan.

Vuodesta 2003 aina 2010 syksyyn, Jun Planning ja Groove ehtivät julkaista yhteensä 112 Pullipia, 35 Taeyangia, 45 Dalia, 10 Byulia, sekä yli 70 erilaista minikokoista Little-nukkea. Pullip Complete Stylesta löydät muun muassa kaikki nämä mallit, sekä paljon, paljon muuta!

 

Pullip Complete Style koko :

A4

sivumäärä :

132

Kieli:

japani

 

 

ISBN978-4-7573-0601-1

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.