PULLIP – Cinnamoroll P-200 (Ennakkotilaus APRIL 2018)

198,00 

Ennakkotilaa uudet, suloinen ja muodikas Pullip Cinnamoroll nyt Kilalasta!
Nuket julkaistaan Maaliskuussa 2018, ja se toimitetaan Huhtikuussa.
Pullip Cinnamoroll on tehty yhteistyössä sanrion kanssa juhlistaakseen Pullipin 15-vuotis syntymäpäivää. Tämä suloinen nukke sopii jokaiseen makuun, heleä mutta söpö meikki korostaa nuken asukokonaisuutta. Tällä nukella on aivan upea asu ja hattu, jossa itse cinnamoroll koristaa ja saa siihen uniikin tuntuman!

Pullip on keräily- sekä muotinukke jolla on ollut paljon faneja Japanissa vuodesta 2003 lähtien.Jokaisella Pullipilla on omaa tyyliään olevat vaatteet päällänsä. Etsikää suosikkinne!Olemme Pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä.

 


Varasto loppu.
Haluatko automaattisen ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on jälleen saatavilla? Ilmoituksen tilaaminen ei ole varaus eikä se edellytä sitoutumista tuotteen ostamiseen.

tuotetunnus (SKU) GR-P-200 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Ilmestymisvuosi: 2018

Koko : 310mm

Materiaali : ABS・HIPS・POM・TPR

Lisävarusteet : Nukke, Vaatteet, Kengät, Nukketeline

Pullip on keräilynukke. Suositusikä on yli 15-vuotiaille. Olkaa varovaisia kuljettaessanne nukkea ja vaihtaessanne sille vaatteita. Tarkistakaa Pullip hyvin avatessanne paketin. Jos löydätte vikoja Pullipissa, ilmoittakaa meille kuitti mukananne. Rikkoutunut käyttämätön nukke korvataan valmistajan takuuseen. Käyttöönoton jälkeen tapahtuneita rikkoutumisia ei korvata valmistajan takuuseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.