PULLIP Carmilla P-132

174,00 

Pelottavan tyylikäs, punasilmäinen vampyyrileidi Pullip Carmilla vuoden 2014 halloween-julkaisukokoelmasta

Toimitusaika on 3-5 pv tilauksesta.


Varasto loppu.
Haluatko automaattisen ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on jälleen saatavilla? Ilmoituksen tilaaminen ei ole varaus eikä se edellytä sitoutumista tuotteen ostamiseen.

tuotetunnus (SKU) GR-P-132 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Pullip Carmilla on vuoden 2014 Halloween-kokoelman tyylikäs, pimeyden vampyyrikuningatar vadelmanpunaisilla silmillä ja verenpunaisilla huulilla. Hän on jatkumoa vuoden 2010 Elisabeth-vampyyrille, ja valmiina tuomaan korppinsa kanssa synkkää charmia nukkekokoelmaasi.

Pullip on keräily- sekä muotinukke, jolla on ollut paljon faneja Japanissa vuodesta 2003 lähtien.
Jokaisella Pullipilla on omaa tyyliään olevat vaatteet päällänsä. Etsikää suosikkinne!

 

Pullip Carmilla julkaisu:

Lokakuu 2014

Koko:

310mm

Materiaali

ABS・HIPS・POM・TPR

Lisävarusteet:

Nukke, Vaatteet, Kengät, Päähine, Kaulakoru, Nukketeline, Kulmahampaat, Korppi

 

Huom!

Pullip ei ole lelu! Kyseessä on herkkä keräilynukke, jota ei ole suunniteltu tai valmistettu leikkimiseen, vaan keräiltäväksi ja vitriinikäyttöön. Valmistaja Grooven Pullip-nukelle asettama suositusikäraja on yli 15-vuotiaille, ja kehotammekin vanhempia käyttämään omaa harkintakykyään, minkä ikäiselle harrastajalle nuken antaa. Arvokkaimmillaan nukke on täysin koskemattomassa alkuperäisessä stock-kunnossaan laatikossa, mutta mikäli päätätte vaihtaa nukelle vaatteita tai kuljettamaan sitä, niin suosittelemme olemaan varovaisia. Nukeilla on herkät nivelet, jotka eivät kestä liikaa voimaa, kasvoihin jää herkästi sormenjälkiä tai naarmuja, ja Pullip-nuken keinokuituinen peruukki ei pidä harjaamisesta niin kuin ihmisten hiukset.
Mikäli poistatte nuken pakkauksestaan, tarkastakaa se mahdollisten vikojen varalta. Ilmoittakaa meille kuitin kanssa mahdollisista vioista, pyrimme korjaamaan meiltä ostettujen nukkejen ongelmat aina parhaamme mukaan, sillä koska kyseessä on tietyn suuruisen erän verran valmistettu keräilytuote, emme voi taata täysin samaa nukkea löytyvän enää valmistajalta korvaavaksi tuotteeksi. Huomaattehan, että käyttöönoton jälkeen vioittunut tuote ei mene valmistajan takuuseen korvattavaksi.

Olemme Pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.