Pullip x CardCaptor Sakura P-250

257,00 

Arvioitu toimitusaika on 7-30 päivää tilauksesta.

Pullip Cardcaptor Sakura on nukkeversio suloisesta Sakura Kinomotosta. Hän on legendaarisen Cardcaptor Sakura -sarjan rakastettu sankari, joka on ihastuttanut ja ilahduttanut fanejaan ympäri maailman jo yli kaksi vuosikymmentä!

Varastossa

tuotetunnus (SKU) P-250 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Rakastettu taikatyttö CardCaptor Sakura, eli Sakura Kinomoto saa vihdoin kauan odotetun nukkemuotonsa, Pullip Cardcaptor Sakura saapuu ilahduttamaan fanejaan sarjan 25. juhlavuoden kunniaksi!
The Key to the Power of Dreams…
Show Your True Power Before Me! “UNSEALING”!!
…Feel Like So
Pullip Cardcaptor Sakura on yhteistyössä vuosikymmeniä ilahduttaneen Cardcaptor Sakura -sarjan kanssa suunniteltu, nukkeversio sarjan päähahmosta Sakura Kinomotosta. Hän on maagisten, salaperäisiä voimia hallitsevien taikakorttien kerääjä, joka taistelee Pullip Cardcaptor Sakura on pukeutunut Clearcard -version ikoniseen pinkkiin taisteluasuun. Nukella on hahmolle ominaiset lempeän pyöreät silmät ja särmä polkkatukka, ja tämä julkaisu onkin jokaisen Cardcaptor Sakura -fanin must-have! Sakura Kinomoto voitti All Anime Worldin vuoden 2001 “suloisin animetyttö” -palkinnon, ja yhä tänäkin päivänä Cardcaptor Sakuran suloisuuteen on vaikea olla ihastumatta!
Voit lukea lisätietoa Grooven blogijulkaisusta → http://groovepullip.blog.fc2.com/blog-entry-739.html
Kauan odotettu Pullip CardCaptor Sakura julkaistaan toukokuussa 2021!

Pullip CardCaptor Sakura lisätiedot

Julkaisuaika: Toukokuu 2021

Koko : 310mm

Materiaali : ABS・HIPS・POM・TPR

Lisävarusteet : Nukke, Vaatteet, Kengät, Päähine, Nukketeline

Huom. Pullip ei ole lelu!

Kyseessä on herkkä keräilynukke, jota ei ole suunniteltu tai valmisteltu leikkimiseen, vaan keräiltäväksi ja vitriinikäyttöön. Valmistaja Grooven Pullip-nukelle asettama suositusikäraja on yli 15-vuotiaille, ja kehotammekin vanhempia käyttämään omaa harkintakykyään, minkä ikäiselle harrastajalle nuken antaa. Arvokkaimmillaan nukke on täysin koskemattomassa stock-kunnossaan laatikossa, mutta mikäli päätätte vaihtaa nukelle vaatteita, tai kuljettamaan sitä, niin suosittelemme olemaan varovasia. Nukeilla on herkät nivelet, jotka eivät kestä liikaa voimaa, kasvoihin voi jäädä sormenjälkiä tai naarmuja, ja Pullipin keinokuituinen peruukki ei pidä harjaamisesta kuin ihmisten hiukset. Ennen nuken hankintaa olisikin hyvä tutustua etukäteen nukkeihin ja niiden hoitoon, esim. Pullip Suomi –sivuston “UKK”-osion kautta.

Mikäli poistatte nuken pakkauksestaan tarkastakaa se mahdollisen vian varalta. Pyrimme korjaamaan meiltä ostettujen nukkejen ongelmat aina parhaamme mukaan, sillä koska kyseessä on tietyn suuruisen erän verran valmistettu keräilytuote, emme voi taata täysin samaa nukkea löytyvän enää valmistajalta korvaavaksi tuotteeksi.   Huomaattehan, että käyttöönoton jälkeen vioittunut tuote ei mene valmistajan takuun korvattavaksi.

Olemme Pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.