PULLIP Bouquetin P-227

223,00 

Huom! : Tämä tuotteen arvioitu toimitusaika on noin 14-30 päivää tilauksesta. 

Näyttävä ja kullankimalteinen Pullip Bouquetin herkällä meikillään taipuu monenlaiseen hahmoon sopivaksi!

 

 

 

Varastossa

tuotetunnus (SKU) P-227 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Tulevana vuonna Groove haluaa yllättää ystäviään monilla erityylisillä, toinen toistaan näyttävemmillä alkuperäisjulkaisulla, ja maaliskuussa 2019 julkaistava Original nukkejulkaisu Pullip Bouquetin tuo jälleen uuden, upean jäsenen Pullipien perheeseen.

The edge with you I loved in the reed forest
Even if it becomes a star I will not forget … … I feel like that

Bouquetin tarkoittaa suomeksi vuorikaurista, ja Pullip Bouquetin onkin nimensä veroisesti, kuin ylväs vuorikauris somassa asussaan ja näyttävine sarvineen. Bouquetin on uusi, luova näkökulma Pullipin tarkasteluun, ja hänen toteutuksessaan inspiraationlähde on kuvattu kauniisti ja onnistuneesti. Nukella on norsunluunvalkea pitkä ja laineikas peruukki, sekä kauniin hempeät, siniset silmät. Herkkä meikki on luonnollinen ja suloinen, samalla kun tyköistovan korsettiyläosan ja volyymisen hameen yhdistävä asukokonaisuus tuo kokonaisuuteen säihkettä ja dramatiikkaa. Asussaan säihkyvä Pullip Bouquetin taipuu monenlaiseen hahmoon, mutta on näyttävä vitriinintäyte sellaisenaankin!

Nuken asu koostuu monista pienemmistä osasista, irroitettavasta choker- mallisesta ruusukauluksesta ja sarvipannasta, mekon korsettimallisesta yläosasta kauniin kultaisine yksityiskohtineen, ja muhkeasta tyllihameesta, sekä kauniista lisäelementin tuovasta laahuksesta. Yhdistele mieluisaksesi!

Ilmestymisvuosi:

Maaliskuu 2019

Koko :

310mm

Materiaali :

ABS・HIPS・POM・TPR

Pullip Bouquetin Lisävarusteet :

Nukke, Vaatteet, päähine, Kengät, Kaulapanta, Nukketeline

Huom. Pullip ei ole lelu!

Kyseessä on herkkä keräilynukke, jota ei ole suunniteltu tai valmisteltu leikkimiseen, vaan keräiltäväksi ja vitriinikäyttöön. Valmistaja Grooven Pullip-nukelle asettama suositusikäraja on yli 15-vuotiaille, ja kehotammekin vanhempia käyttämään omaa harkintakykyään, minkä ikäiselle harrastajalle nuken antaa. Arvokkaimmillaan nukke on täysin koskemattomassa stock-kunnossaan laatikossa, mutta mikäli päätätte vaihtaa nukelle vaatteita, tai kuljettamaan sitä, niin suosittelemme olemaan varovasia. Nukeilla on herkät nivelet, jotka eivät kestä liikaa voimaa, kasvoihin voi jäädä sormenjälkiä tai naarmuja, ja Pullipin keinokuituinen peruukki ei pidä harjaamisesta kuin ihmisten hiukset. Ennen nuken hankintaa olisikin hyvä tutustua etukäteen nukkeihin ja niiden hoitoon, esim. Pullip Suomi –sivuston “UKK”-osion kautta.

Mikäli poistatte nuken pakkauksestaan tarkastakaa se mahdollisen vian varalta. Pyrimme korjaamaan meiltä ostettujen nukkejen ongelmat aina parhaamme mukaan, sillä koska kyseessä on tietyn suuruisen erän verran valmistettu keräilytuote, emme voi taata täysin samaa nukkea löytyvän enää valmistajalta korvaavaksi tuotteeksi.   Huomaattehan, että käyttöönoton jälkeen vioittunut tuote ei mene valmistajan takuun korvattavaksi.

 

Olemme Pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.