Pullip Arianna P-216

189,00 

Pullip Arianna on elegantti Prinsessaneito, joka odottaa innolla, millaiset seikkailut häntä linnan muurien ulkopuolella odottaakaan!

Arvioitu toimitusaika on 3-5 päivää tilauksesta.

 


Varasto loppu.
Haluatko automaattisen ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on jälleen saatavilla? Ilmoituksen tilaaminen ei ole varaus eikä se edellytä sitoutumista tuotteen ostamiseen.

tuotetunnus (SKU) P-216 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Vuoden 2018 yhdeksäs Pullip-julkaiu, Pullip Arianna on Kayanon jälkeen seuraava, täysin originaali eteläkorealaisen Ars Gratia Artis -yhtiön sunnittelema alkuperäisjulkaisu.

Pullip Ariannalla on upea, rusettien ja ruusujen yltäkylläisyydellä kuorrutettu puku. Monipuolisen ja -käyttöisen puvun essu on irroitettava, ja alta paljastuu yksinkertaisempi mekko. Satumaisella Ariannalla on kauniit, vedensiniset silmät, kauniin luonnollinen meikki sekä upeat, vaaleat korkkiruuvikiharat. Kuninkaallista olemusta hehkuva, elegantti neito todella voisi ollakin prinsessa!

I will not be trapped in the story in my dream anymore…..Ribbon and Roses that are colored along the way I walk pearls….Pink Time that follows me….Feel Like So.

Ilmestymisvuosi:

Syyskuu 2018

Koko :

310mm

Materiaali :

ABS・HIPS・POM・TPR

Pullip Arianna Lisävarusteet :

Nukke, Vaatteet, Essu, Hiuspanta, Kengät, Nukketeline

Huom. Pullip ei ole lelu!

Kyseessä on herkkä keräilynukke, jota ei ole suunniteltu tai valmisteltu leikkimiseen, vaan keräiltäväksi ja vitriinikäyttöön. Valmistaja Grooven Pullip-nukelle asettama suositusikäraja on yli 15-vuotiaille, ja kehotammekin vanhempia käyttämään omaa harkintakykyään, minkä ikäiselle harrastajalle nuken antaa. Arvokkaimmillaan nukke on täysin koskemattomassa stock-kunnossaan laatikossa, mutta mikäli päätätte vaihtaa nukelle vaatteita, tai kuljettamaan sitä, niin suosittelemme olemaan varovasia. Nukeilla on herkät nivelet, jotka eivät kestä liikaa voimaa, kasvoihin voi jäädä sormenjälkiä tai naarmuja, ja Pullipin keinokuituinen peruukki ei pidä harjaamisesta kuin ihmisten hiukset. Ennen nuken hankintaa olisikin hyvä tutustua etukäteen nukkeihin ja niiden hoitoon, esim. Pullip Suomi –sivuston “UKK”-osion kautta.

Mikäli poistatte nuken pakkauksestaan tarkastakaa se mahdollisen vian varalta. Pyrimme korjaamaan meiltä ostettujen nukkejen ongelmat aina parhaamme mukaan, sillä koska kyseessä on tietyn suuruisen erän verran valmistettu keräilytuote, emme voi taata täysin samaa nukkea löytyvän enää valmistajalta korvaavaksi tuotteeksi.   Huomaattehan, että käyttöönoton jälkeen vioittunut tuote ei mene valmistajan takuun korvattavaksi.

 

Olemme Pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.