PULLIP Angelic Pretty Marie P-184

189,00 

Huom! : Tämä tuote on saapumassa. Arvioitu toimitusaika on vko.29. Tuotetta ei ole vielä varastossa.

Pullip Angelic Pretty Marie on täydellinen nukke niin Pullipin, kuin Angelic Pretty -lolitabrändinkin ystäville.

 


Varasto loppu.
Haluatko automaattisen ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on jälleen saatavilla? Ilmoituksen tilaaminen ei ole varaus eikä se edellytä sitoutumista tuotteen ostamiseen.

tuotetunnus (SKU) GR-P-184 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Pullip Angelic Pretty Marie on Grooven sekä japanilaisen lolitabrändin yhteistyössä tehty nukke. Nuken upea, yksityiskohtainen rokokoohenkinen lolita-asukokonaisuus on saatavissa vaatemerkiltä myös ihmiskokoisena! Mariella on särmikkään tummat silmäsirut ja hiukset, sekä neutraali, mutta näyttävä meikki muhkeilla huulilla. Pullip Angelic Pretty Marie on todellinen prinsessaunelma!

 

Ilmestymisvuosi:

2016

Koko :

310mm

Materiaali :

ABS・HIPS・POM・TPR

Pullip Angelic Pretty Marie Lisävarusteet :

Nukke, Vaatteet, Päähine, Kengät, Nukketeline

Huom. Pullip ei ole lelu!

Kyseessä on herkkä keräilynukke, jota ei ole suunniteltu tai valmisteltu leikkimiseen, vaan keräiltäväksi ja vitriinikäyttöön. Valmistaja Grooven Pullip-nukelle asettama suositusikäraja on yli 15-vuotiaille, ja kehotammekin vanhempia käyttämään omaa harkintakykyään, minkä ikäiselle harrastajalle nuken antaa. Arvokkaimmillaan nukke on täysin koskemattomassa stock-kunnossaan laatikossa, mutta mikäli päätätte vaihtaa nukelle vaatteita, tai kuljettamaan sitä, niin suosittelemme olemaan varovasia. Nukeilla on herkät nivelet, jotka eivät kestä liikaa voimaa, kasvoihin voi jäädä sormenjälkiä tai naarmuja, ja Pullipin keinokuituinen peruukki ei pidä harjaamisesta kuin ihmisten hiukset. Ennen nuken hankintaa olisikin hyvä tutustua etukäteen nukkeihin ja niiden hoitoon, esim. Pullip Suomi –sivuston “UKK”-osion kautta.

Mikäli poistatte nuken pakkauksestaan tarkastakaa se mahdollisen vian varalta. Pyrimme korjaamaan meiltä ostettujen nukkejen ongelmat aina parhaamme mukaan, sillä koska kyseessä on tietyn suuruisen erän verran valmistettu keräilytuote, emme voi taata täysin samaa nukkea löytyvän enää valmistajalta korvaavaksi tuotteeksi.   Huomaattehan, että käyttöönoton jälkeen vioittunut tuote ei mene valmistajan takuun korvattavaksi.

 

Olemme Pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.