PULLIP Alice in Steampunk World P-151

179,00 

Arvioitu toimitusaika on 3-5 arkipäivää tilauksesta.

Pullip Alice in the Steampunk world on osa steampunk-tyylistä Liisa Ihmemaassa -nukkesarjaa, ja hän on sarjan Alice/Liisa -nukke.

 

 

 

 


Varasto loppu.
Haluatko automaattisen ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on jälleen saatavilla? Ilmoituksen pyytäminen ei ole varaus eikä se edellytä sitoutumista tuotteen ostamiseen.

Please enter a valid email!

tuotetunnus (SKU) P-151 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Pullip Alice in Steampunk on keräily- sekä muotinukke, jolla on ollut paljon faneja Japanissa vuodesta 2003 lähtien. Liisa Ihmemaassa tarinan tunnelmaa antava Alice in the Steampunk world Pullip nukke tuo eloon vanhan klassikko tarinan. Nuken Vaatetus kuvastaa Steampunk-tyyliin ominaista olevaa vaihtoehtoisen todellisuuden tunnelmaa. Nukella on vaaleansiniset silmät, luonnonvaalea peruukki, ja kauniin kevyt ja luonnollinen meikki, nudeilla silmäluomilla mustalla rajauksella.

Koko :

310mm

Materiaali :

ABS・HIPS・POM・TPR

Lisävarusteet :

Nukke, Vaatteet, Kengät, Päähine, Nukketeline

 

Huom. Pullip ei ole lelu!

Kyseessä on herkkä keräilynukke, jota ei ole suunniteltu tai valmisteltu leikkimiseen, vaan keräiltäväksi ja vitriinikäyttöön. Valmistaja Grooven Pullip-nukelle asettama suositusikäraja on yli 15-vuotiaille, ja kehotammekin vanhempia käyttämään omaa harkintakykyään, minkä ikäiselle harrastajalle nuken antaa. Arvokkaimmillaan nukke on täysin koskemattomassa stock-kunnossaan laatikossa, mutta mikäli päätätte vaihtaa nukelle vaatteita, tai kuljettamaan sitä, niin suosittelemme olemaan varovasia. Nukeilla on herkät nivelet, jotka eivät kestä liikaa voimaa, kasvoihin voi jäädä sormenjälkiä tai naarmuja, ja Pullipin keinokuituinen peruukki ei pidä harjaamisesta kuin ihmisten hiukset. Ennen nuken hankintaa olisikin hyvä tutustua etukäteen nukkeihin ja niiden hoitoon, esim. Pullip Suomi –sivuston “UKK”-osion kautta.

Mikäli poistatte nuken pakkauksestaan tarkastakaa se mahdollisen vian varalta. Pyrimme korjaamaan meiltä ostettujen nukkejen ongelmat aina parhaamme mukaan, sillä koska kyseessä on tietyn suuruisen erän verran valmistettu keräilytuote, emme voi taata täysin samaa nukkea löytyvän enää valmistajalta korvaavaksi tuotteeksi.   Huomaattehan, että käyttöönoton jälkeen vioittunut tuote ei mene valmistajan takuun korvattavaksi.

Jokaisella Pullipilla on omaa tyyliään olevat vaatteet päällänsä. Etsikää suosikkinne!

Olemme Pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.