Pokemon MIMIKYU Pehmolelu L

38,00 

Kilalasta Pokemon-faneille must-have; söpö kummitustyypin pokemon Mimikyu jättikokoisena pehmoleluna! Olisiko sinusta yksinäisen Mimikyun kaveriksi?


Varasto loppu.
Haluatko automaattisen ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on jälleen saatavilla? Ilmoituksen pyytäminen ei ole varaus eikä se edellytä sitoutumista tuotteen ostamiseen.

Please enter a valid email!

tuotetunnus (SKU) 39439 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Suloinen Mimikyu Pehmolelu muistuttaa ulkonäöltään etäisesti erästä toista tunnettua keltaista hahmoa… Kyseessä on kummitustyypin pokemon, joka on lähes kauttaaltaan rievun alle piiloutunut, suojautuakseen auringonvalolta. Hänen naamioasunsa on väritetty vahakynin muistutamaan Pikachua, ja hän kantaa mukanansakin Pikachun häntää muistuttavaa keppiä – Yksinäinen Mimikyu toivoisikin vain, että hän ystävystyisi muihin helpommin uuden ulkomuotonsa avulla. Tämä jättikokoinen Mimikyu on mitä ihanin ja sympaattisin halikaveri! Suloinen jättipehmo on alunperin valmistettu Japanin arcade-hallien kourakoneiden pääpalkinnoksi, mutta nyt saat oman jumbo-Mimikyusi helposti Kilalasta!

 

Mimikyu pehmolelu koko:

korkeus ilman korvia n. 35cm (kokonaisuudessaan n.50cm)

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.