P-256 Pullip Fluffy CC (Fluffy Cotton Candy)

229,00 

Vuoden makein nukkejulkaisu, Pullip Fluffy CC, nyt ennakkotilattavissa!
Huom! Nukkea ei ole vielä varastossa. Nukke julkaistaan marraskuussa, ja sen toimitukset on arvioituna marraskuun lopussa!


Varasto loppu.
Haluatko automaattisen ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on jälleen saatavilla? Ilmoituksen pyytäminen ei ole varaus eikä se edellytä sitoutumista tuotteen ostamiseen.

Please enter a valid email!

tuotetunnus (SKU) P-256 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Joulukuun hattaranpinkki nukkejulkaisu Pullip Fluffy CC (Cotton Candy) on nimensä mukaisesti syötävän suloinen, ja takuumakea päätös vuoden 2020 nukkekavalkadiin!

Wish all the fluffy snow is Cotton Candy…
Even if it’s cold, we’re together…
Makes heart warm…Feel Like So.

Pastellisävyin kuorrutettu Pullip Fluffy CC valloittaa sokerisella suloisuudellaan! Kirkkaan pastellisin yksityiskohdin täytetyn nuken meikki on kuitenkin yllättävän neutraali, joten halutessaan muuntautumiskykyisestä Fluffy CC:sta voi saada silmät ja peruukin vaihtamalla hyvinkin erilaisen kokonaisuuden! Väripilkkuna hänen meikissään on pastellinsininen silmänrajaus vaaleanpunaisella luomivärillä. Fluffy CC:n veikeää moniväristä peruukkia koristaa irroitettavat nutturalisäkkeet. Nuken silmäsirut ovat ihanan yksityiskohtaiset ja kimaltavan kukkaiskoristeiset. Fluffy CC on pukeutunut yksityiskohtaiseen asukokonaisuuteen, jonka lukuisilla söpöillä asusteilla piristät helposti muidenkin nukkejesi asuja.

Jokaisen herkkusuun unelmanukke Pullip Fluffy CC (Cotton Candy) julkaistaan joulukuussa 2020. Nukke on tällä hetkellä ennakkotilattavissa Kilalasta, ja sen toimitukset alkavat marraskuussa.

Pullip Fluffy CC (Cotton Candy) lisätiedot

Julkaisuaika: Joulukuu 2020

Koko : 310mm

Materiaali : ABS・HIPS・POM・TPR

Lisävarusteet : Nukke, Vaatteet, Kengät, laukku, hiuslisäkkeet, Nukketeline

Huom. Pullip ei ole lelu!

Kyseessä on herkkä keräilynukke, jota ei ole suunniteltu tai valmisteltu leikkimiseen, vaan keräiltäväksi ja vitriinikäyttöön. Valmistaja Grooven Pullip-nukelle asettama suositusikäraja on yli 15-vuotiaille, ja kehotammekin vanhempia käyttämään omaa harkintakykyään, minkä ikäiselle harrastajalle nuken antaa. Arvokkaimmillaan nukke on täysin koskemattomassa stock-kunnossaan laatikossa, mutta mikäli päätätte vaihtaa nukelle vaatteita, tai kuljettamaan sitä, niin suosittelemme olemaan varovasia. Nukeilla on herkät nivelet, jotka eivät kestä liikaa voimaa, kasvoihin voi jäädä sormenjälkiä tai naarmuja, ja Pullipin keinokuituinen peruukki ei pidä harjaamisesta kuin ihmisten hiukset. Ennen nuken hankintaa olisikin hyvä tutustua etukäteen nukkeihin ja niiden hoitoon, esim. Pullip Suomi –sivuston “UKK”-osion kautta.

Mikäli poistatte nuken pakkauksestaan tarkastakaa se mahdollisen vian varalta. Pyrimme korjaamaan meiltä ostettujen nukkejen ongelmat aina parhaamme mukaan, sillä koska kyseessä on tietyn suuruisen erän verran valmistettu keräilytuote, emme voi taata täysin samaa nukkea löytyvän enää valmistajalta korvaavaksi tuotteeksi.   Huomaattehan, että käyttöönoton jälkeen vioittunut tuote ei mene valmistajan takuun korvattavaksi.

Olemme Pullip-nukkejen valmistajan Groove;n virallinen jälleenmyyjä.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.