MIZON | DUST CLEAN UP DEEP CLEANSING MASK – Poreileva kangasnaamio

3,90 

Tämä Mizonin kuplanaamio on innovatiivinen, hauska ja ennenkaikkea tehokas poreileva kangasnaamio – lisäksi pudistuksen aikana saat myös otettua superhauskat selfiet!

Varastossa

tuotetunnus (SKU) MIZON-DUSTCLEANUP-DEEPCLEAN (Tuote)Osastot: , ,

Kuvaus

Mizon Dust Clean Up Deep Cleansing mask – poreileva kangasnaamio

Mizonin täysin uudenlaisen konseptin syväpuhdistava, poreileva kangasnaamio muodostaa kasvoille hauskan poreilevan vaahdon!

Itsestään poreileva kasvonaamio puhdistaa kasvoilta lian ja kuolleen ihosolukon. Pienen pienet kuplat tekevät ihosta puhtaan ilman ihoärsytystä, ja antavat happea iholle auttaen sitä hengittämään ja poistamaan tehokkaammin likaa ja myrkkyjä iholta. Hellävaraisen syväpuhdistuksen jälkeen kangasnaamio myös hoitaa ihoasi tavanomaisen kangasnaamion tavoin, tehden siitä ihanan pehmeän ja ravitun.

Käyttö: 

1. Poista mahdollinen silmä- ja huulimeikkisi, ja aseta Deep Cleansing Mask kasvoillesi

2. Naamio alkaa poreilemaan kasvoilla muutaman minuutin kuluttua (Vinkki! Saat aikaiseksi lisää kuplia hieromalla kevyesti)

3. Anna vaikuttaa yhteensä n. 10-15 minuuttia, minkä jälkeen poista naamio, huuhtele kasvot puhtaaksi lämpimällä vedellä ja kuivaa. Lisää seuraavaksi haluamasi muut ihonhoitotuotteet (esim. seerumi, kosteusvoide)

Pitääksesi ihosi tehokkaan syväpuhdistettuna ja hoidettuna, naamiota suositellaan käytettäväksi n. kerran-kaksi viikossa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.