Menhera-chan Sailor T-paita

47,90 

Suosittu, ja sairaan söpö Menhera-chan ystävineen seikkailee näissä japanilaise ACDC-rag -vaatemerkin kanssa yhteistyössä toteutetussa T-paitakokoelmassa

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Suloisen sailor-tyylinen Menhera-chan T-paita on syntynyt yhteistyössä japanilaisen ACDC-vaatemerkin sekä atelierM.U:n taiteilijan Ezaki Bisukon luoman Menhera chan- hahmon kanssa. T-paidan miehustassa on yksi suloisista Menhera-chan -hahmoista, ja seilorityylisessä kauluksessa on kyseisen hahmon teemaisesti kuvioitu printti. Yksityiskohtana sekä kaulusta että helmaa kiertä puuvillainen koristenauha.

Menhera-chanin taustatarina ja tarkoitus on alunperin ollut herättää tietoisuutta, että sokerisimman ja suloisimmankin ulkokuoren alle voi kätkeytyä kärsimystä, eikä kaikkea tuskaa tai sairautta ole päällepäin pääteltävissä. Hahmo on saanut Japanissa suurta suosiota niin alakulttuurien, kuin kawaii-muodin ystävienkin keskuudessa, sillä se käsittelee tärkeitä yhteiskunnallisia asioita ja toimii sosiaalisen stigman peilaajana, suloisen ja uudenlaisen lähestymistavan kautta. Menhera-chanista on ilmestynyt satriirinomaista sarjakuvaa, sekä paljon oheistuotteita. Hänen ystäviään ovat Yumekawa-chan (“yumekawaii” = kirjaimellisesti “sairaan söpö” Sabukaru-chan (“subculture”).

Menhera on kehittynyt Japanissa omanlaiseksi tyylisuuntautumisekseen, ja muotiin yhdistetaan tyypillisesti suuria printti-T-paitoja, lääketieteellisiä asusteita, kuten esim. hengityssuojaimia & söpöjä laastareita sekä runsasta poskipunaa, “sairaan” ulkomuodon luomiseksi.

 

Menhera-chan sailor T-paita koko:

One size; hartia 49cm, rinnanympärys 106cm, pituus 64cm

Lisätiedot

Väri

Lila, Sininen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.