Menhera-chan huppari

56,00 

Suosittu, ja sairaan söpö Menhera-chan ystävineen seikkailee näissä japanilaise ACDC-rag -vaatemerkin kanssa yhteistyössä toteutetueissa huppareissa

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Menhera-chan -teemaiset hupparit ovat syntyneet yhteistyössä japanilaisen ACDC-vaatemerkin sekä atelierM.U:n taiteilijan Ezaki Bisukon luoman Menhera chan- hahmon kanssa. Ihanan rento, vetoketjullinen loose-fit huppari sopii täydellisesti arkikäyttöön, tuomaan ripauksen Harajuku-tyyliä pukeutumiseesi. Huppari on kauttaaltaan joko Sabukaru-chanin tai Menhera-chanin hahmoilla, sekä teemaan sopivin yksityiskohdin ja kanjein kuvioitu.

Menhera-chanin taustatarina ja tarkoitus on alunperin ollut herättää tietoisuutta, että sokerisimman ja suloisimmankin ulkokuoren alle voi kätkeytyä kärsimystä, eikä kaikkea tuskaa tai sairautta ole päällepäin pääteltävissä. Hahmo on saanut Japanissa suurta suosiota niin alakulttuurien, kuin kawaii-muodin ystävienkin keskuudessa, sillä se käsittelee tärkeitä yhteiskunnallisia asioita ja toimii sosiaalisen stigman peilaajana, suloisen ja uudenlaisen lähestymistavan kautta. Menhera-chanista on ilmestynyt satriirinomaista sarjakuvaa, sekä paljon oheistuotteita. Hänen ystäviään ovat Yumekawa-chan (“yumekawaii” = kirjaimellisesti “sairaan söpö” Sabukaru-chan (“subculture”).

Menhera on kehittynyt Japanissa omanlaiseksi tyylisuuntautumisekseen, ja muotiin yhdistetaan tyypillisesti suuria printti-T-paitoja, lääketieteellisiä asusteita, kuten esim. hengityssuojaimia & söpöjä laastareita sekä runsasta poskipunaa, “sairaan” ulkomuodon luomiseksi.

 

Menhera-chan huppari koko:

One size; hartia 60cm, rinnanympärys 124cm, pituus 70cm, hiha 57cm

Materiaali: polyesteri

Saatavilla neljässä eri värissä

Lisätiedot

Väri

Lila, pinkki, Sininen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.