Menhera-chan Bomber-takki

59,00 

Suosittu, ja sairaan söpö Menhera-chan ystävineen seikkailee tässä japanilaisen  ACDC-rag -vaatemerkin kanssa yhteistyössä toteutetussa vaatemallistossa


Varasto loppu.
Haluatko automaattisen ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on jälleen saatavilla? Ilmoituksen pyytäminen ei ole varaus eikä se edellytä sitoutumista tuotteen ostamiseen.

Please enter a valid email!

tuotetunnus (SKU) TO-MMA-4 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Menhera-chan -teemaiset vaatteet ovat syntyneet yhteistyössä japanilaisen ACDC-vaatemerkin sekä atelierM.U:n taiteilijan Ezaki Bisukon luoman Menhera chan- hahmon kanssa. Supertyylikäs, satiinikankainen bomber-takki sopii täydellisesti arkikäyttöön, tuomaan ripauksen Harajuku-tyyliä pukeutumiseesi. Keveä takki sopii viileämmillä keleillä hupparin korvikkeeksi, kesäsäillä sellaisenaan suojaamaan paahteelta. Hupparin selässä on suurikokoinen, Menhera-chanin kuva painatuksena, ja muuten huppari on kyseisen hahmon teemaisesti Yamikawa-tyyliin kuvioitu. Takki on vuoritettu verkkokankaalla, ja siitä löytyy myös pienet, kätevät taskut!

Menhera-chanin taustatarina ja tarkoitus on alunperin ollut herättää tietoisuutta, että sokerisimman ja suloisimmankin ulkokuoren alle voi kätkeytyä kärsimystä, eikä kaikkea tuskaa tai sairautta ole päällepäin pääteltävissä. Hahmo on saanut Japanissa suurta suosiota niin alakulttuurien, kuin kawaii-muodin ystävienkin keskuudessa, sillä se käsittelee tärkeitä yhteiskunnallisia asioita ja toimii sosiaalisen stigman peilaajana, suloisen ja uudenlaisen lähestymistavan kautta. Menhera-chanista on ilmestynyt satriirinomaista sarjakuvaa, sekä paljon oheistuotteita. Hänen ystäviään ovat Yumekawa-chan (“yumekawaii” = kirjaimellisesti “sairaan söpö” Sabukaru-chan (“subculture”).

Menhera on kehittynyt Japanissa omanlaiseksi tyylisuuntautumisekseen, ja muotiin yhdistetaan tyypillisesti suuria printti-T-paitoja, lääketieteellisiä asusteita, kuten esim. hengityssuojaimia & söpöjä laastareita sekä runsasta poskipunaa, “sairaan” ulkomuodon luomiseksi.

Asteikolla 1-3 takin paksuudeksi arvioidaan 1

 

Menhera-chan huppari koko:

One size; hartia 62cm, rinnanympärys 150cm, pituus 70cm, hiha 58cm

Materiaali: polyesteri

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.