LIZ LISA Rusettikoristeinen Neuletakki Valkoinen

69,00 

Liz Lisan laadukas, shaalimainen neuletakki on rento ja suloinen!


Varasto loppu.
Haluatko automaattisen ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on jälleen saatavilla? Ilmoituksen pyytäminen ei ole varaus eikä se edellytä sitoutumista tuotteen ostamiseen.

Please enter a valid email!

tuotetunnus (SKU) 183-3023-0-101 (Tuote)Osastot: , ,

Kuvaus

Liz Lisan laadukkaan, kevyen neuletakin avulla saat nauttia suloisesta tyylistä ympäri vuoden – mukavuudesta tinkimättä!

Pehmoiseen, shaalityyliseen neuletakkiin on ihana kääriytyä viilenevillä syyssäillä, mutta se sopii keveytensä puolesta hyvin myös kesäiltojen lämmikeeksi. Neulos on keveää ja kalanruotokuvioista palmikoitua vekkoneulosta, ja se on reunustettu söpöllä piparireunaisella neuloksella. Miehustan reunustaa kiertaa kaunis, ruseteille solmittu pitsinauha.

Väljä, shaalimainen neuletakki sopii monen kokoisille, suloisten vaatteiden ystäville; Niin Gyarulle, Himekajille, kuin ihan vaan suloisten asioiden ystävillekin!

 

LIZ LISA

Pariisissa asuu erikoinen tyttö… Hän on tyttö, joka elää oman mielensä mukaan.
Hän on trenditietoinen, mutta rakastaa lisätä tyyliinsä oman, persoonallisen silauksen.
Hän on tyttö, joka tavoittelee itsellensä omintakeista suloisuutta. ❤︎

Liz Lisa on japanilainen gyaru-vaatemerkki, joka levittää japanilaista “Kawaii” -tyyliä ympäri maailman! Erityisesti Gyaru- ja Himekaji-tyylisistä vaatteistaan tunnetuilta Liz Lisalta löydät suloisimmat vaatteet retroista, vintage-henkisistä vaatekappaleista tuoreimpiin trendeihin. Täydellinen brändi heille nuorille naisille, jotka haluavat ripauksen omintakeista suloisuutta elämäänsä!

 

Koko:

One size;
Pituus: 67cm

Materiaali:

akryyli 53%

nylon 47%

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.